21 Kasım Kabin Memuru Mülakat Sonuçları

• Konbuyu başlatan Üye silindi 12183
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 12183

Arkadaşlar merhaba,

THY’den 2 Eylülde Kabin memurluğu mülakatları için çağırıldım lakin kilo fazlamdan dolay tarafıma süre tanınmıştı. 21 Kasım’da fazla kilolarımı verip geldim. Boy-Kilo, dövme, yaraizi, ingilizce ve kurul mülakatlarını sorunsuz atlattım.
20 Kasım haftasında orada bulunanlardan mail dönüşü alan oldu mu sağlık kontrolü için? Veya olumsuz sonuç maili?

Teşekkür ederim,
Selamlar.

thekuk

HavaPersonel.Com
Ben 20 Kasım'da girdim olumlu veya olumsuz dönüş almadım hala. sanırım bugün veya yarın cevap gelebilir yada haftaya çünkü en az 3 hafta demişlerdi.

alps

HavaPersonel.Com
18 Kasımda girdim bana da herhangi bir cevap gelmedi daha. Olumlu alan arkadaşlarım 1 ay civarı sürüyor demişti bakalım göreceğiz :)

alps

HavaPersonel.Com
Eğer yarın cevap gelmezse artık olumsuz olduğunu düşünebilirim sanırım. Cevrenizde sizden sonra girip dönüş alan var mı?
4 arkadaştan en son ben girdim onlar da olumlu dönüş almıştı ama ikisi sağlıktan elendiler. Maili iki gün önce aldım 17 Aralık. Sizin olumsuz olsaydı daha erken cevap gelirdi diye düşünüyorum belli olmaz belki bir sonraki kontenjandasınızdır

thekuk

HavaPersonel.Com
O zaman
4 arkadaştan en son ben girdim onlar da olumlu dönüş almıştı ama ikisi sağlıktan elendiler. Maili iki gün önce aldım 17 Aralık. Sizin olumsuz olsaydı daha erken cevap gelirdi diye düşünüyorum belli olmaz belki bir sonraki kontenjandasınızdır
tam 1 ay olmuş sizinde benimde yarın dolacak bakalım. Olumsuzlara erken cevap veriyorlasa eğer daha şansım var diyebilirim. Artık belli olsun. Olumsuz veya olumlu bilsek ona göre ilerleyebilirim daha sağlık kontrolü var sırada eğer geçersem tabii. Neyse hayırlısı kusura bakmayın darladım fakat belirsizlik sıkıntı oluyor

kptHüseyin

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba,

THY’den 2 Eylülde Kabin memurluğu mülakatları için çağırıldım lakin kilo fazlamdan dolay tarafıma süre tanınmıştı. 21 Kasım’da fazla kilolarımı verip geldim. Boy-Kilo, dövme, yaraizi, ingilizce ve kurul mülakatlarını sorunsuz atlattım.
20 Kasım haftasında orada bulunanlardan mail dönüşü alan oldu mu sağlık kontrolü için? Veya olumsuz sonuç maili?

Teşekkür ederim,
Selamlar.
Dostum selamlar bende fazla kilodan dolayı mülakat tarihimi erteletmek için mail attım fakat dönüş olmadı 3 gün sonra mülakatım var sana gittiğinde mi süre tanındı kaç kilo kaybettin ve istedikleri boy/kilo endeksi nasıl detay verir misin özeldende konuşabiliriz cidden çok büyük tavsiye olur benim için

anticipazione

HavaPersonel.Com
O zaman
tam 1 ay olmuş sizinde benimde yarın dolacak bakalım. Olumsuzlara erken cevap veriyorlasa eğer daha şansım var diyebilirim. Artık belli olsun. Olumsuz veya olumlu bilsek ona göre ilerleyebilirim daha sağlık kontrolü var sırada eğer geçersem tabii. Neyse hayırlısı kusura bakmayın darladım fakat belirsizlik sıkıntı oluyor
selam donus aldiniz mi?

Konuyu okuyanlar;