Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Girlytalk

Üye
10 Eyl 2025
26
6
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Sitede ocak ayı içerisinde alım olur denmiş ama şuanda olan bi alım var 15ine kadar ayrıca geçen sene yedekte olanları geri dönüş yapılıp tekrar mülakata giricekleri söylenmiş bizleri onlardan sonra yapıcaklarsa ocak sonu anca açılır gibi çok geç değil mi sizce ne zaman açılır

Sitede ocak ayı içerisinde alım olur denmiş ama şuanda olan bi alım var 15ine kadar ayrıca geçen sene yedekte olanları geri dönüş yapılıp tekrar mülakata giricekleri söylenmiş bizleri onlardan sonra yapıcaklarsa ocak sonu anca açılır gibi çok geç değil mi sizce ne zaman açılır
Once yedekler ve sonrasinda yeni alim gibi bir sey daha once duymadim. Surec nasil ilerleyecek kimse bilmiyor bence. Dolayisiyla ocak sonu gelmesi gibi bir sey de bence ongorulen bir durum degil.

Başka mail adresi var mı acaba çünkü ben söylediğiniz mail adresine 5 gün önce mail attım ama dönüş olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.