Pozisyon veya İlan Adı
Uçak Bakım Teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
14 Şub 2025
15
0
0
2026 itibari ile yavaş yavaş havacılık sektöründe ilanlar yayınlanmaya başladı. Türk Hava Yolları için TİS süreci devam ediyor bu zaman içerisinde yeni yıl zam oranları netleştikten sonra Turkish Technic bu bahar döneminde yeni bir ilan açar mı? Bilgisi olan var mı?

2026 itibari ile yavaş yavaş havacılık sektöründe ilanlar yayınlanmaya başladı. Türk Hava Yolları için TİS süreci devam ediyor bu zaman içerisinde yeni yıl zam oranları netleştikten sonra Turkish Technic bu bahar döneminde yeni bir ilan açar mı? Bilgisi olan var mı?
Eski bir başvuran olarak ve bilirkişi ağzından çıkan cümlelere dayanarak şunu söyleyebilirim ki , ihtiyaç halinde ilan açılır hocam. Çok yakın bir akrabam uzun yıllardır finans bölümünde çalışıyor. Ondan aldığım bilgiler ile birlikte bunları yazıyorum. Tss sayfasını takip edin

Şuan ki süreçte 2026 ilk yarısında alım olmayacak planlanan ama ihtiyaç halinde alınabilir diye duydum.

Ben de merak ediyorum motor bakım ilanına başvurdum, ingilizce sınavına çağırıldım ama atölyede çalışmak istemiyorum. Yeni oldupu için hakkında çok fazla ve olumuz yorumlar var o yüzden pek girmek istemiyorum değişemediğim için. Deneyimsiz uçak bakım teknisyeni ilanı sonsuza kadar kapanmadıysa illa açılır diye de düşünüyorum ama iki yıldır seneye seneye deniyor. 2026 denmişti 2027 oldu hatta şimdiden 2027 de muallak dendi. Ne zaman açılabilir acaba

Atölye ile ilgili olumlu ya da olumsuz yorumları nerelerde gördünüz acaba ben yüksek hızlı taşlama tezgahı operatörü için başvurmuştum yıllardır taşlama ustası olarak çalışıyorum da ingilizce sınavı için 12 sine mail geldi genel olarak neler sorabilirler çalışabileceğim soruların olduğu bir yer var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim .

Atölye ile ilgili olumlu ya da olumsuz yorumları nerelerde gördünüz acaba ben yüksek hızlı taşlama tezgahı operatörü için başvurmuştum yıllardır taşlama ustası olarak çalışıyorum da ingilizce sınavı için 12 sine mail geldi genel olarak neler sorabilirler çalışabileceğim soruların olduğu bir yer var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim .
uçak üzerinde çalışmaya göre olumsuz geldiği için öyle deniyor bence çok takılma olumsuz yorumlara. genel olarak zorlamadan gramer üzerine oluyor tenseler prep modal verbs gibi gibi boşluk doldurma ve testler bir de paragraf üzerinden sorular oluyor diye hatırlıyorum.

• Like
Tepkiler: Apektas
Çok teşekkür ederim sağolun geri dönüşünüz için herkesin hakkında hayırlısı olsun

• Like
Tepkiler: xanthos

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.