Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim de aynı oldu. SHGM’ui arayacağım bilgi alırsanız buraya yazabilirmisiniz
Ben SHGM yetkili hastaneyle konuştum.Bazen böyle sistem devlet hastanesine atayabiliyormuş dediler.Bende bu durumdaki insanların ne yaptıklarını sordum.Randevuyu iptal edip tekrar randevu alıyorlar sanırsam dedi fakat sistemde randevu iptal etme tuşu falan yok yani

Shgm santrali arayıp durumunuzu açıkladıktan sonra onlar size ilgili mail adresini söylüyorlar. Bana henüz o mail adreslerinden bir dönüş olmadı o yüzden santrali arayıp tekrar sordum, sistemde sorun olduğunu söyleyip başka bir mail adresi daha söylediler. Siz de isterseniz arayıp durumu söyleyin.

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar mailime dönüş yapıldı. Kendilerinin doktor ataması yapamadığını ve sistemin random doktor atadığını söylediler. Ne yapmam gerektiğini sorduğumda da doktorunuzla görüşeceksiniz o sizin randevunuzu iptal edecek o şekilde yeni randevu alabilirsiniz dediler. Devlet hastanesini aradığımda da hanımefendi bana kızarak doktorun adından kim olduğunu bilemeyeceğini söyleyip telefonu kapattı :))

Doğru evet, yanlış yazmışım sağlık sertifikası başlığının altından ilerliyorsunuz.

fotoğraf yüklemek için tekrar aynı şekilde hava sağlık başlığının altında sağlık sertifikası başvurusu dediğinizde başvurunuz listeleniyor. O ekranda işlemler kısmından fotoğraf yükleyebiliyordunuz sanırım.
Merhaba, seçimleri yaparken en sonda çalıştığınız şirket varsa diye adını soruyordu. Siz güneş ekspress seçerek mi işlem yapmıştınız? Ben henüz imza atılmadı diye bir şey seçmedim ama beni devlete attı. Tekrar almam gerekiyor şirketi seçmeli miyim bilgisi olan var mı?

Merhaba, seçimleri yaparken en sonda çalıştığınız şirket varsa diye adını soruyordu. Siz güneş ekspress seçerek mi işlem yapmıştınız? Ben henüz imza atılmadı diye bir şey seçmedim ama beni devlete attı. Tekrar almam gerekiyor şirketi seçmeli miyim bilgisi olan var mı?
Boş geçmeniz gerekiyor o kısmı.

Merhaba lütfen yardımcı olun. Atanan doktoru araştırıyorum fakat asla bir hastane çıkmıyor. Nasıl ulaşabiliri , hangi hastane olduğunu bile bilmiyorum çok panik oldum.

Merhaba lütfen yardımcı olun. Atanan doktoru araştırıyorum fakat asla bir hastane çıkmıyor. Nasıl ulaşabiliri , hangi hastane olduğunu bile bilmiyorum çok panik oldum.
Bazen devlet hastanesi çıkabiliyor.Randevuyu iptal edip tekrardan almanız gerekiyor.

Merhabalar
Şu an makine onlisans ogrencisiyim uçak teknolojisi üzerine çap yapmaya hak kazandım ama ağır iş ve yüksekte çalışabileceğime dair bir heyet raporu istiyorlar hastaneler 5 diyor bazıları 7 hekim onayı diyor en son aradığim hastane artık sistemin değiştiğini shgm üzerinden randevu alıp bir doktorun atanacağını oradan raporu almam gerektiğini söyledi yani ne demek istediğini bile doğru düzgün anlamadım bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ediyorum

merhaba odeme fotograf yukleme kismina kadar geldim fakat iptal edip tarih ve saati degiserek tekrardan basvuru yapmam gerekiyor nasil iptal edebilirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.