Benim de aynı oldu. SHGM’ui arayacağım bilgi alırsanız buraya yazabilirmisiniz.Arkadaşlar doktorumu buldum bir devlet hastanesindeymiş. Bu durumda randevumu iptal edip tekrar mı almam gerek? Bir bilgisi olan var mı? SHGM verdi bu randevuyu sonuçta?
Benim de aynı oldu. SHGM’ui arayacağım bilgi alırsanız buraya yazabilirmisiniz.Arkadaşlar doktorumu buldum bir devlet hastanesindeymiş. Bu durumda randevumu iptal edip tekrar mı almam gerek? Bir bilgisi olan var mı? SHGM verdi bu randevuyu sonuçta?
Ben SHGM yetkili hastaneyle konuştum.Bazen böyle sistem devlet hastanesine atayabiliyormuş dediler.Bende bu durumdaki insanların ne yaptıklarını sordum.Randevuyu iptal edip tekrar randevu alıyorlar sanırsam dedi fakat sistemde randevu iptal etme tuşu falan yok yaniBenim de aynı oldu. SHGM’ui arayacağım bilgi alırsanız buraya yazabilirmisiniz
Merhaba, seçimleri yaparken en sonda çalıştığınız şirket varsa diye adını soruyordu. Siz güneş ekspress seçerek mi işlem yapmıştınız? Ben henüz imza atılmadı diye bir şey seçmedim ama beni devlete attı. Tekrar almam gerekiyor şirketi seçmeli miyim bilgisi olan var mı?Doğru evet, yanlış yazmışım sağlık sertifikası başlığının altından ilerliyorsunuz.
Sivil Havacılık Bilgi Yönetim Sistemi KDM-ERP
Sivil Havacılık Bilgi Yönetim Sistemi SHBYSkdmerp.shgm.gov.tr
fotoğraf yüklemek için tekrar aynı şekilde hava sağlık başlığının altında sağlık sertifikası başvurusu dediğinizde başvurunuz listeleniyor. O ekranda işlemler kısmından fotoğraf yükleyebiliyordunuz sanırım.
Boş geçmeniz gerekiyor o kısmı.Merhaba, seçimleri yaparken en sonda çalıştığınız şirket varsa diye adını soruyordu. Siz güneş ekspress seçerek mi işlem yapmıştınız? Ben henüz imza atılmadı diye bir şey seçmedim ama beni devlete attı. Tekrar almam gerekiyor şirketi seçmeli miyim bilgisi olan var mı?
Bazen devlet hastanesi çıkabiliyor.Randevuyu iptal edip tekrardan almanız gerekiyor.Merhaba lütfen yardımcı olun. Atanan doktoru araştırıyorum fakat asla bir hastane çıkmıyor. Nasıl ulaşabiliri , hangi hastane olduğunu bile bilmiyorum çok panik oldum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.