Merhaba yeni sistem ile shgm sayfasınfan randevu alıyormuşuz nasıl yapıldığını bilen var mı ?
ctm.shgm.gov.tr
Dediğim gibi benimde tecrübem kısıtlı, ancak denemekte fayda var. Bildiğim kadarı ile yaptığınız işlemde 190 tl bedel sertifika için yalnızca yani hastaneden bir randevu oluşturmak için değil diye bilgi verdiler bugün. Dolayısı ile hastaneyi gitmeden aramak daha garanti olur diye düşünüyorum. Bu arada ben sağlık mailini geçtiğimiz cuma 9 ocakta aldım ve önümüzdeki Cumartesi yani 17 ocak için randevu aldım. Fazla gecikmiş sayılmaz umarım.öncelikle, bilgilendirme için çok teşekkür ederim. biz randevuyu mesai saatleri dışında aldığımız için hastane ile görüşemedik fakat bize de bir doktor ataması yapılmıştı doktorun hangi hastanede olduğunu buldum fakat hastaneyle iletişime geçemedim acaba yarın sabah direkt hastaneye gitsem işlemlerim yapılır mı? randevu tarihini de yarına seçmiştim
Ödeme için yeni kayıt oluştururken hizmet kodunda ne seçtiniz acabaSelamlar,
SHGM Dijital Hizmet Sistemleri
ctm.shgm.gov.tr
Yukarıdaki linkten erp seçeneğine tıklayıp e devlet ile giriş yapıyorsunuz. Ardından soldaki menüden lisans>sağlık sertifikası başvurusu dedikten sonra açılan sayfada yeni/ekle seçeneğini seçip ilgili pozisyon işin uygun türü seçiyorsunuz. Kabin memuru içi CC gerekli. Ardından adımları takip edip soruları yanıtlayıp 190 tl ödeme yapıyorsunuz. Ardından başvurunuz listelendiğinde bir adet fotoğrafınızı yüklüyorsunuz. Ardından gerekli alanları doldururken seçtiğiniz şehire göre bir doktor atanıyor. Ben o doktoru araştırıp görev yaptığı hastaneden randevu aldım. Bu esnada fiyatı sorabilirsiniz. Fiyatlar 23-25 bin tl civarında. Henüz benim tetkikler yapılmadı ve sonuçları almadım, ancak konuştuğum kişiler doğru yöntemin bu şekilde olduğunu söyledi. Bu süreçte netlik biraz zayıf ve ilgili kurumlar sizi yönlendirirken pek detay vermiyor. Umarım bu yazdıklarım yardımcı olur. Takıldığınız veya atladığım bir kısım olur ise yardımcı olmaya çalışırım yine.
İyi akşamlar.
Çok sağolunn çok teşekkür ederimmŞuan geçmiş ödeme işlemleri kısmında listelenen işlemin hizmet kodu kısmında “SHUO4461” yazıyor.
Rica ediyorum, umarım faydalı olmuştur ve daha önemlisi doğru önerileri yapıyorumdurÇok sağolunn çok teşekkür ederimm
Güncelleme: ödeme için yönlendirdiği, kayıt oluşturduğumuz ve kod girdiğimiz o sayfa sürekli hata verdi bende. O sebeple çizgiye tıklayıp ödeme yap dedim ve o şekilde ödeme ekranı direkt açıldı.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.