Mulakatinizi detaylandirir misiniz rica etsem? Mesela Ing mi yoksa Turkce kisim mi uzun surdu? Neler sordular?Bugün 2025 yedeklerde olup YHM kurul mülakatına girenler için sonuçları değerlendirebilir miyiz? Benim mülakatım güzel geçti. İngilizcede biraz heyecanlandım. 15 dakika sürdü 1 ay içerisinde dönüş olacağı söylendi. Sizlerde durum nasıl?
Tabiki. Öncelikle Türkçe kendinizi anlatın dediler. Onlara çok soru sorma fırsatı bırakmadan uzunca anlatmış oldum. Hobilerinizle ilgili de İngilizce devam edelim dediler. İngilizce kısmında İş konusuna daha çok çalışmıştım, aklıma gelenleri çevirmeye çalışarak anlattım yine de iyi gibiydi. %60 türkçe %40 ingilizce olarak sürdü diyebilirim. Neden TGS ve İnsan ilişkilerinde nasılsın diye sordular.Mulakatinizi detaylandirir misiniz rica etsem? Mesela Ing mi yoksa Turkce kisim mi uzun surdu? Neler sordular?
Cok tesekkurler, umarim olumlu donus alirsinizTabiki. Öncelikle Türkçe kendinizi anlatın dediler. Onlara çok soru sorma fırsatı bırakmadan uzunca anlatmış oldum. Hobilerinizle ilgili de İngilizce devam edelim dediler. İngilizce kısmında İş konusuna daha çok çalışmıştım, aklıma gelenleri çevirmeye çalışarak anlattım yine de iyi gibiydi. %60 türkçe %40 ingilizce olarak sürdü diyebilirim. Neden TGS ve İnsan ilişkilerinde nasılsın diye sordular.
çok teşekkür ederizTabiki. Öncelikle Türkçe kendinizi anlatın dediler. Onlara çok soru sorma fırsatı bırakmadan uzunca anlatmış oldum. Hobilerinizle ilgili de İngilizce devam edelim dediler. İngilizce kısmında İş konusuna daha çok çalışmıştım, aklıma gelenleri çevirmeye çalışarak anlattım yine de iyi gibiydi. %60 türkçe %40 ingilizce olarak sürdü diyebilirim. Neden TGS ve İnsan ilişkilerinde nasılsın diye sordular.
ingilizcede neden tgs diye sordular mıTabiki. Öncelikle Türkçe kendinizi anlatın dediler. Onlara çok soru sorma fırsatı bırakmadan uzunca anlatmış oldum. Hobilerinizle ilgili de İngilizce devam edelim dediler. İngilizce kısmında İş konusuna daha çok çalışmıştım, aklıma gelenleri çevirmeye çalışarak anlattım yine de iyi gibiydi. %60 türkçe %40 ingilizce olarak sürdü diyebilirim. Neden TGS ve İnsan ilişkilerinde nasılsın diye sordular.
Hayır, ingilizce kısmı için günlük hayat konuşmalarına çalışıningilizcede neden tgs diye sordular mı
Sohbet havasında gibi mi ?Hayır, ingilizce kısmı için günlük hayat konuşmalarına çalışın
İnşallah. Direkt kurul mülakatı aldım, Bugün her saat yedeklerden 10 kişi ile görüşüyorlardıUmarım süreciniz olumlu sonuçlanır. Yedek aday olarak direkt kurul mülakatına mı davet aldınız yoksa tekrar yerinde sınav mı oldunuz?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.