Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
8 Ocak 2026
1
1
0
Meslek
Kabin
"Değerli Adaylarımızın dikkatine;

2025 Take-Off Cabin ilanları değerlendirme süreçleri 12.01.2026 Pazartesi günü itibarıyla sonlanacak olup ilanımıza başvuru yapan tüm adaylarımıza ilgileri için teşekkür ederiz.

Sonraki Kabin Memuru işe alım ilanlarımız için kariyer sitemizi takip edebilirsiniz.

Kariyerinizde başarılar dileriz."

Thy kariyer sitesinin duyurular bölümünde 05 ocak 2026 tarihinde yukarıdaki duyuru yayımlanmıştır. Ben de 2025 yılında bu ilana başvurmuştum ve sürecim hala devam etmekteydi. Yukarıdaki duyuruda kastedilen nedir acaba? Süreci devam eden kişilerin sürecine son veriliyor olarak anladım. Tecrübeli arkadaşlarımızın bu konuda yardımlarını bekliyorum.

İyi forumlar.

• Like
Tepkiler: Kmadayı77
Merhaba, duyuru ne yazık ki o tarihe kadar değerlendirme süreci tamamlanmamış adayların süreçlerinin olumsuz şekilde sonlandırılacağı anlamına gelmektedir.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba değerlendirme süreci dediğiniz ön sağlık muayenesine kadar olan süreç mi yani ingilizce ve kurul mülakatına kadar olan bölüm mü bitiyor .

yani evet hala çağrılan adaylar varsa mesela 09.01.2026 tarihinde çağrılan adayın 3 günde sürecinin tamamlanması imkansız bunu bile bile neden davet etsinler ki

Tüm süreç bitiyor.
12’sinde kurula gidecek adaylar var. aynı gün sağlığa gidemeyeceklerine göre çağrılmalarının ne anlamı var? bu bilgiden emin misiniz? 1 aydan uzun süredir olumlu olumsuz dönüş alamayan adaylar var. en son kasımda olumlu alanları gördüm.

Bu ne biçim bir işleyiş mantık alır bi yanı yok . Bi arkadaşım 4 aydır eşim de 2 aydır kurul sonucu bekliyor. Ve bu şekilde bi genel duyuru ile 12.01 de tüm değerlendirme süreçleri sonlanacak yazılıyo. Her adaya olumlu olumsuz dönüş yapılacak deniliyor. İkişer defa kabin istihdama yazdılar süreciniz devam etmektedir diye dönüş aldılar Yedek aday mantığı ile hemen elemediğiniz ama olumlu mailde atamadığınız bi süreç . Bi çok kez üstüne yazılıp çizildi ama hala bi netlik olmaması hep bi muamma olmasına alıştı artık insanlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.