Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
22 Tem 2025
42
5
35
30
İstanbul Zeytinburnu
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar arkadaşlar 10 Ağustos ta sağlık tetkiklerini ve evraklar teslim ettikten sonra 18 Ağustos ta gelen red masajı

Sn. İlgili; Sağlık tetkiklerinizin incelenmesi sonucunda başvurduğunuz pozisyonla ilgili sağlık şartlarını sağlamadığınızdan süreciniz olumsuz olarak sona erdiğini üzülerek bildirir, Kariyerinizde başarılar dileriz.
TGS İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürlüğü
TGS YER HİZMETLERİ A.Ş. B050

DTM ye gidip sebebini öğrenmek istedim ve sebebi 2024 te çektirdim bı emarmiş yırtık gözüktüğü için red vermişler
Bende ortopedi randevusun alıp bı doktora sormak istedim yırtık varmı yokmu diye neyse doktora gittim
(ama gitmeden öncede yeni bı emar çektirdim ) 2024 deki emarima baktı yırtık yok dedi sadedlce açıklama kısmında omuz liflerinde bi gerilme olduğunu belirmisler dedi doktor, ayrıca yırtık olsa dahi senin ya ameliyat olman lazım yada tedavi olman lazımdi dedi yani ağrısın dayanamzdin dedi, sonra yeni çektirdim emarima baktı yırtık falan olmadığını söyledi olsa bile ağrısında dayanamzdin dedi..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.