Km idi. Evet kan testlerinde tsh değerim çok düşük çıktığı için boyundan ultrason istenmişti, o ultrason sonucu nodüllerim olduğu göründü. Hastane uçuşa elverişli sertifikası verdi ama 3 ay sonra tekrar sağlık testi yaptırma kısıtı koydu. Sonrasında thy nin sağlık mülakatına gittim. Thy nin doktoru açıkça tiroid nodülü eleme sebebi ama sizi tiroid nodülünüz var diye elemezler. Size 3 ay sonra kontrol verilmiş, ona gideceksiniz, sonra 6 ay verecekler sonra 1 yıl. Thy kendi çalışanlarına bu sağlık taramasını 5 senede bir yaptığı için sizin hastane kontrolünüze gitmeniz, buna gitmek için rapor almakla uğraşacağı için eler diye belirtti. Ki öyle de oldu.

Ki bende bilmiyordum böyle birşeyim olduğunu hamilelik süresince sürekli kan testi veriyoruz sonucunda hep tsh değerlerim normaldi. Hiç olmayan birşeyi duyunca yıkılmıştım.
Belki sizin için o an hayırsızdı bu iş iyiye yorun. İnşallah düzelmiştir tsh değerleriniz eğer tshlar düzeldiyse tekrar boyundan ultrason istemezler.

Ben 2018 de tsh yuksek cikti diye elenmistim. Suan sorunum yok acaba sistemde gorebilir mi rapor verirken hic bahsetmesem mi
Merhaba, 4 sene önce bende de TSH yüksek çıktı ve ilaç kullandım. Ama bende nodül vs yoktu. Diğer değerlerde normaldi yani hipotiroidi veya Hipertiroidi yok. Sadece TSH yüksekti doktorda ne olur ne olmaz diye ilaç verdi. Sonra füzeldi bir daha hiç ilaç kullanmadım 4 senedir de kan değerlerim hep normal. Size ek tetkik mi direkt eleme mi?

Merhaba, 4 sene önce bende de TSH yüksek çıktı ve ilaç kullandım. Ama bende nodül vs yoktu. Diğer değerlerde normaldi yani hipotiroidi veya Hipertiroidi yok. Sadece TSH yüksekti doktorda ne olur ne olmaz diye ilaç verdi. Sonra füzeldi bir daha hiç ilaç kullanmadım 4 senedir de kan değerlerim hep normal. Size ek tetkik mi direkt eleme mi?
Merhaba, süreciniz sonuçlandı mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.