lulukreat

Üye
30 Kas 2023
29
6
35
Arkadaşlar Merhaba,

Eminim birçok kişi ilaç kullanarak veya kullanmayarak hafif rahatsızlıklardan dolayı sağlık kurulundan eleme yaşadı. Merak ettiğim bir şey var. Sizce bu sene yaptıkları gibi 2024te yapılacak alımlarda da bir önceki alımda sağlık kısmından elenenlere bir şans verirler mi. Ya da böyle herhangi bir duyum alan var mı.

Arkadaşlar Merhaba,

Eminim birçok kişi ilaç kullanarak veya kullanmayarak hafif rahatsızlıklardan dolayı sağlık kurulundan eleme yaşadı. Merak ettiğim bir şey var. Sizce bu sene yaptıkları gibi 2024te yapılacak alımlarda da bir önceki alımda sağlık kısmından elenenlere bir şans verirler mi. Ya da böyle herhangi bir duyum alan var mı.
Maalesef şans tanımazlar

Her şey baştan olacak dimi tüm süreçler? Peki sağlık raporu için tekrar mı ücret ödenecek sertifika olmasına rağmen
Normalde 5 sene geçerliliği var, sertifika olduğu için senden belki ek tetkik isteyebilirler sadece. Ama benim durumum farklı benim sertifikamda 3 ay sonra kontrol olarak girilen bir kısıt var. Büyük ihtimal baştan yaptırmam istenir.

• Like
Tepkiler: Fvzyeplt
Daha önce dediğim gibi sağlık koşulları tekrardan güncellenmiş. Geçen seneki gibi çağıracaklarını hiç sanmıyorum ama.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.