THY 2024 Alımlarında, yine sağlıktan elenenler çağrılır mı?

lulukreat

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Merhaba,

Eminim birçok kişi ilaç kullanarak veya kullanmayarak hafif rahatsızlıklardan dolayı sağlık kurulundan eleme yaşadı. Merak ettiğim bir şey var. Sizce bu sene yaptıkları gibi 2024te yapılacak alımlarda da bir önceki alımda sağlık kısmından elenenlere bir şans verirler mi. Ya da böyle herhangi bir duyum alan var mı.

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar Merhaba,

Eminim birçok kişi ilaç kullanarak veya kullanmayarak hafif rahatsızlıklardan dolayı sağlık kurulundan eleme yaşadı. Merak ettiğim bir şey var. Sizce bu sene yaptıkları gibi 2024te yapılacak alımlarda da bir önceki alımda sağlık kısmından elenenlere bir şans verirler mi. Ya da böyle herhangi bir duyum alan var mı.
Maalesef şans tanımazlar

Güçlü

HavaPersonel.Com
Admin 2024 alımları hemen başlar mı sence ocak ayında?

lulukreat

HavaPersonel.Com
Her şey baştan olacak dimi tüm süreçler? Peki sağlık raporu için tekrar mı ücret ödenecek sertifika olmasına rağmen
Normalde 5 sene geçerliliği var, sertifika olduğu için senden belki ek tetkik isteyebilirler sadece. Ama benim durumum farklı benim sertifikamda 3 ay sonra kontrol olarak girilen bir kısıt var. Büyük ihtimal baştan yaptırmam istenir.

Nederdimvar

HavaPersonel.Com
Normalde 5 sene geçerliliği var, sertifika olduğu için senden belki ek tetkik isteyebilirler sadece. Ama benim durumum farklı benim sertifikamda 3 ay sonra kontrol olarak girilen bir kısıt var. Büyük ihtimal baştan yaptırmam istenir.
Bilgileri sisteme kaydediyor mu thy doktoru

lulukreat

HavaPersonel.Com
Daha önce dediğim gibi sağlık koşulları tekrardan güncellenmiş. Geçen seneki gibi çağıracaklarını hiç sanmıyorum ama.

Nederdimvar

HavaPersonel.Com
Daha önce dediğim gibi sağlık koşulları tekrardan güncellenmiş. Geçen seneki gibi çağıracaklarını hiç sanmıyorum ama.
Ben 2018 de tsh yuksek cikti diye elenmistim. Suan sorunum yok acaba sistemde gorebilir mi rapor verirken hic bahsetmesem mi

Hüzünlükek

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar Merhaba,

Ne rahatsızlığınız vardı

Hüzünlükek

HavaPersonel.Com
hayır ilaç kullanılacak kadar önemli olmadığı belirtildi 3-4 farklı hastaneden, zaten emzirme dönemindeyim bundan kaynaklı geçici bir durum olduğunu düşündüler
Tiroid nodülü çoğu kişide var bundan dolayı elenmek saçma belki hormonlarınızda bir değişiklik yaratmıştır nasıl anladılar tirodid nodülü olduğunu doktor mu inceledi boynunuzu ? Yhm miydi başvurunuz birde

lulukreat

HavaPersonel.Com
Tiroid nodülü çoğu kişide var bundan dolayı elenmek saçma belki hormonlarınızda bir değişiklik yaratmıştır nasıl anladılar tirodid nodülü olduğunu doktor mu inceledi boynunuzu ? Yhm miydi başvurunuz birde
Km idi. Evet kan testlerinde tsh değerim çok düşük çıktığı için boyundan ultrason istenmişti, o ultrason sonucu nodüllerim olduğu göründü. Hastane uçuşa elverişli sertifikası verdi ama 3 ay sonra tekrar sağlık testi yaptırma kısıtı koydu. Sonrasında thy nin sağlık mülakatına gittim. Thy nin doktoru açıkça tiroid nodülü eleme sebebi ama sizi tiroid nodülünüz var diye elemezler. Size 3 ay sonra kontrol verilmiş, ona gideceksiniz, sonra 6 ay verecekler sonra 1 yıl. Thy kendi çalışanlarına bu sağlık taramasını 5 senede bir yaptığı için sizin hastane kontrolünüze gitmeniz, buna gitmek için rapor almakla uğraşacağı için eler diye belirtti. Ki öyle de oldu.

lulukreat

HavaPersonel.Com
Ki bende bilmiyordum böyle birşeyim olduğunu hamilelik süresince sürekli kan testi veriyoruz sonucunda hep tsh değerlerim normaldi. Hiç olmayan birşeyi duyunca yıkılmıştım.

Nederdimvar

HavaPersonel.Com
Ki bende bilmiyordum böyle birşeyim olduğunu hamilelik süresince sürekli kan testi veriyoruz sonucunda hep tsh değerlerim normaldi. Hiç olmayan birşeyi duyunca yıkılmıştım.
Benim de oyleydi. Hamilelikte tekrar degisti hatta ilac verdiler mi bana duzelmesi icin ilac vermislerdi

Konuyu okuyanlar;