TGS 20 Ağustos Esenboğa Tgs Mülakatı

• Konbuyu başlatan burneracc
  • Başlangıç tarihi
B

burneracc

HavaPersonel.Com
Merhaba, 20 Ağustos’taki mülakata katılıp olumlu/olumsuz dönüş alan varsa bilgi verebilir mi lütfen.

B

burneracc

HavaPersonel.Com
@admin normalde kaç gün içerisinde dönüş yapılıyor bilginiz var mı?

B

burneracc

HavaPersonel.Com
@admin bunu bu başlık altında sormam uygun mu bilmiyorum, değilse silebilirim. Hangi bölümde çalışacağımız eğitim öncesinde mi sonrasında mı belirleniyor? Eğitim içeriği değişeceği için öncesinde belirleneceğini düşünüyorum fakat bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Hangi bölümde çalışacağımız ihtiyaca göre mi belirleniyor yoksa önceki tecrübelerimizde göre mi? 2 gün x biriminde 2 gün y biriminde çalışma sistemi olanı da duydum sabit çalışanı da, bilginiz var mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin bunu bu başlık altında sormam uygun mu bilmiyorum, değilse silebilirim. Hangi bölümde çalışacağımız eğitim öncesinde mi sonrasında mı belirleniyor? Eğitim içeriği değişeceği için öncesinde belirleneceğini düşünüyorum fakat bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Hangi bölümde çalışacağımız ihtiyaca göre mi belirleniyor yoksa önceki tecrübelerimizde göre mi? 2 gün x biriminde 2 gün y biriminde çalışma sistemi olanı da duydum sabit çalışanı da, bilginiz var mı?
Havalimanına geçtiğinizde sizi çeşitli yerlerde deneyecek ve en uygun gördükleri yerde devam ettirecekler. Alacağınız eğitim sadece teoriden ibaret işe başladığınızda pratiğin çok başka olduğunu göreceksiniz.

Konuyu okuyanlar;