Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Jonethen21

Üye
14 Ara 2023
79
47
35
Meslek
Kabin
Merhaba Arkadaşlar 16 ekimdeki Vireup video mülakatına girdim . Gayet güzel geçti . Sorum şu olacaktı . ben 9 yıldır KKTC’de çalışıyorum. Tr ye ait sigorta dökümüm yok sadece 1 yıl kadar Costumer Representative Agent (Çağrı merkezi ) olarak var , SGK dökümüm bu kadar , Ama KKTC ait hizmet dökümüm mühürlü belgeli ve ıslak imzalı şekilde yüklersem kabul edilir mi ?

KKTC’de çalışma yapılmışsan ve Türkiye SGK sistemine kayıtlı değilsen bu “SGK hizmet döküm” şartını tam karşılamayabilir. KKTC’deki hizmet dökümünü yüklerken, bunu “KKTC’de çalıştığım döneme ait hizmet döküm belgesi” olarak kısa bir açıklamayla belirt. Kafandaki soru işaretlerini tam olarak gidermek istersen KABINISTIDAM@thy.com adresine mail atıp daha net bilgi alabilirsin.

• Like
Tepkiler: Jonethen21

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.