Pozisyon veya İlan Adı
hizmet sektörü ilanı

Bllersckn

Üye
23 Tem 2025
71
16
5
Meslek
Kabin
herkese merhaba arkadaşlar. benimde bu ilan için 2 yıl deneyimim yok maalesef ama video mülakat maili de aldım lakin mail adreslerine 2 yıl deneyimim olmadığını yazdım bana gelen mailde uygunluk süreç boyunca kontrol edileceği bilgisi verildi. bu konuyla ilgili kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birde admine sormak istediğim birşey var thy tecrübesiz kadın ilanı açtı ama tecrübesiz erkek ilanı açmadı sizce bu yıl açar mı? @gunes

herkese merhaba arkadaşlar. benimde bu ilan için 2 yıl deneyimim yok maalesef ama video mülakat maili de aldım lakin mail adreslerine 2 yıl deneyimim olmadığını yazdım bana gelen mailde uygunluk süreç boyunca kontrol edileceği bilgisi verildi. bu konuyla ilgili kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim
Yaşınızı bılmıyorum fakat 25 yaşından büyük olup hiç hizmet sektöründe sigortalı çalışmamış olan kişiler nasıl geçiniyor üni sonrası?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle ilerleyen mesajlarınızda CAPSLOCK'u açık unutmayın.
Birde admine sormak istediğim birşey var thy tecrübesiz kadın ilanı açtı ama tecrübesiz erkek ilanı açmadı sizce bu yıl açar mı? @gunes
Sonrasında, maalesef kısa vadede THY tarafından Kabin Memurluğu ilanı yayımlanacağını düşünmüyorum. En iyi ihtimalle Mayıs-Haziran 2026. En iyi ihtimalle.

Merhaba ben de 23 yaşındayım ve herhangi bir hizmet sektörü deneyimim yok ancak bana hem İngilizce sınavı hem de mülakat maili geldi. Ben de sizin gibi CV'de herhangi bir çalışma deneyimi eklememiştim, SGK Tescil ve hizmet dökümü belgesi istemelerine rağmen ve bunu sisteme yüklememe rağmen süreci ilerletmek istediler sanırım. Ya ciddi bir kabin memuru pozisyonu açığı var ya da prosedür gereği herkesi sınavlara mülakatlara sokuyorlar aklıma başka bir sebep gelmiyor. Bugün yani 20 ekim pazartesi tarihinde mülakata gireceğim. Açıkçası kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum, zaten arkadaşların dediğine göre sorular spontane ve anlık cevaplanması gereken nitelikte sorularmış yani önceden soru cevap ezberlemenin de bir artısı yokmuş. En azından merakımdan soruları görmek ve kendimi test etmek için şansımı deneyeceğim.

ben de aynı durumdayım, ve zaten başvuru aşamasında 2 yıl deneyimim yok olarak işaretlemiştim, sorun olsaydı deneyimsizler filtrelenmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum ama bakalım.

Merhaba ben de 23 yaşındayım ve herhangi bir hizmet sektörü deneyimim yok ancak bana hem İngilizce sınavı hem de mülakat maili geldi. Ben de sizin gibi CV'de herhangi bir çalışma deneyimi eklememiştim, SGK Tescil ve hizmet dökümü belgesi istemelerine rağmen ve bunu sisteme yüklememe rağmen süreci ilerletmek istediler sanırım. Ya ciddi bir kabin memuru pozisyonu açığı var ya da prosedür gereği herkesi sınavlara mülakatlara sokuyorlar aklıma başka bir sebep gelmiyor. Bugün yani 20 ekim pazartesi tarihinde mülakata gireceğim. Açıkçası kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum, zaten arkadaşların dediğine göre sorular spontane ve anlık cevaplanması gereken nitelikte sorularmış yani önceden soru cevap ezberlemenin de bir artısı yokmuş. En azından merakımdan soruları görmek ve kendimi test etmek için şansımı deneyeceğim.
Sürecinizde başarılar dilerim ancak ilan şartlarını taşımıyorsanız mülakatınız olumlu olsa bile süreçten elemeleri gerekir. Aksi bir durum mevcutsa, durum hakkında bizi de bilgilendirmeyi unutmayın.

Öncelikle sürecinizde başarılar dilerim. Siz size gönderilen video mülakat mailinde yer alan ek dosyasında ki taahhüt onay belgesini yüklediniz mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.