Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
4 Kas 2025
56
17
5
Meslek
Kabin
Herkese merhaba, biraz önce mail aldım ve sevinçle içerisini açtığımda ilan koşullarında yer alan '' Hizmet sektöründe 2 yıl tecrübeye sahip olmak'' koşulunu karşılamadığınız görüntülenmektedir diye bir mail mesajı gördüm. Yaklaşık 1400 gün sgk primim var ve çalıştığım tüm sektörler hizmet sektörü. Otel, Hastane, Gayrimenkul sektörlerinde çalıştım. Tabi bunu belirten bir mail attım ama henüz cevap alamadım. Ulaşabileceğim bir telefon numaraları var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Bilgi için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, biraz önce mail aldım ve sevinçle içerisini açtığımda ilan koşullarında yer alan '' Hizmet sektöründe 2 yıl tecrübeye sahip olmak'' koşulunu karşılamadığınız görüntülenmektedir diye bir mail mesajı gördüm. Yaklaşık 1400 gün sgk primim var ve çalıştığım tüm sektörler hizmet sektörü. Otel, Hastane, Gayrimenkul sektörlerinde çalıştım. Tabi bunu belirten bir mail attım ama henüz cevap alamadım. Ulaşabileceğim bir telefon numaraları var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Bilgi için şimdiden teşekkürler.
Malesef bende aynı maili aldım . eğer telefon bulursanız bana da atabilir misiniz rica etsem çünkü yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Melflyy
Aynı mail bana da geldi. 930 gün sgk prim günüm var ama olumsuz geldi. Ben mail atmadım ama bence mail atmışsın ve cevabı beklesen daha iyi olur. Gönderdikleri mailde de sadece mail ile ulaşım yolu gösterilmiş o yüzden mailine dönüş yapılmasını bence bence

• Like
Tepkiler: Buğrahan Ceyhan
1033 günüm var aynı maili bende aldım. Bütün çalışma hayatım hizmet sektöründe geçti son 14 ayım da dahil olmak üzere karşıladığımı düşünüyorum. Bende aynı maili aldım.

• Like
Tepkiler: Buğrahan Ceyhan
ben de aynı maili aldım ve 3937 prim günüm mevcut, mail attım ama mail atıp dönüş alan olursa buradan da yazabilir mi? benim pek ümidim yok da açıkçası:)

• Like
Tepkiler: Melflyy
Bugün kurula davet maili alan oldu mu, herkese böyle bir yanlışlık mı yapıldı acaba

Mailime henüz cevap almadım. Mail atıp cevap alan olursa sevinirim. Çünkü 1400 günüm varken '' 2 yıl hizmet sektörünü karsılamıyorsunuz'' mesajı yanlışlık yaptıklarını gösteriyor. Çünkü koşulu sağlıyorum , bu yüzden başvurdum zaten. Cevap alan olursa paylaşırsa sevinirim. Elim ayağım titriyor vallahi :D

• Like
Tepkiler: hostadayi
Bende aynı maili aldım ve malesef üzüldüm .. 7 yıl KKTC hükümetine ait sigorta ve hizmet dökümüm olmasına rağmen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.