K
KomutanLevi
HavaPersonel.Com
2 Şubat Cuma günü yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatına davet mesajı alan var mı?
Ben almadım daha2 Şubat Cuma günü yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatına davet mesajı alan var mı?
Bu sabah yarın için kurul mülakatına davet mesajı aldım. 2 saat önce de teyit için aradılar.2 Şubat Cuma günü yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatına davet mesajı alan var mı?
Bana da yanı şekilde mesaj geldi yarın içinBu sabah yarın için kurul mülakatına davet mesajı aldım. 2 saat önce de teyit için aradılar.
saat kaçta mülakat davetinizBu sabah yarın için kurul mülakatına davet mesajı aldım. 2 saat önce de teyit için aradılar.
Siz aldınız mı mülakat davetisaat kaçta mülakat davetiniz
hayır bana mesaj gelmedi cumartesi girdim sınava 3 subattaSiz aldınız mı mülakat daveti
13:15saat kaçta mülakat davetiniz
sabit hattan mı arandınızBana mesaj atmadan direk aradılar. Cuma günü için fakat cuma gidemeyeceğimi söylediğimde 19 Şubat pazartesi gününe ertelediler. Umarım sorun olmaz bu kadar geç olması
evet sabit hattan arandım. Sonu 36 36 olan. 2 şubatta dtm de sınava girmiştimsabit hattan mı arandınız
tesekkurler bilgi içinevet sabit hattan arandım. Sonu 36 36 olan. 2 şubatta dtm de sınava girmiştim
Belki bize de bu iki gün içinde gelir. Sırayla yapıyorlarsatesekkurler bilgi için
Siz hangi gün girmiştiniz sınavaBelki bize de bu iki gün içinde gelir. Sırayla yapıyorlarsa
3 şubat sizinle aynı günSiz hangi gün girmiştiniz sınava
anladım, bakalım bize mesaj gelecek mi3 şubat sizinle aynı gün
Sadece aradılar mı? Sms veya mail göndermediler mi? Çünkü beni de aradılar sadece.Merhabalar, beni de az önce aradılar. 9 Şubat'a mülakat randevu verdiler. @admin veya diğer arkadaşlar mülakatlarda neler soruyorlar veya ne konuşuyoruz, bilginiz var mı?
siz ne zaman sınava girmiştinizMerhabalar, beni de az önce aradılar. 9 Şubat'a mülakat randevu verdiler. @admin veya diğer arkadaşlar mülakatlarda neler soruyorlar veya ne konuşuyoruz, bilginiz var mı?
Benide sadece aradılarSadece aradılar mı? Sms veya mail göndermediler mi? Çünkü beni de aradılar sadece.