TGS 2 Şubat 2024 Günü Yerinde İngilizce Sınavına Girenler

• Konbuyu başlatan KomutanLevi
  • Başlangıç tarihi
K

KomutanLevi

HavaPersonel.Com
2 Şubat Cuma günü yerinde ingilizce sınavına girip kurul mülakatına davet mesajı alan var mı?

C

Covilak

HavaPersonel.Com
Bana mesaj atmadan direk aradılar. Cuma günü için fakat cuma gidemeyeceğimi söylediğimde 19 Şubat pazartesi gününe ertelediler. Umarım sorun olmaz bu kadar geç olması

E

elfelf

HavaPersonel.Com
Bana mesaj atmadan direk aradılar. Cuma günü için fakat cuma gidemeyeceğimi söylediğimde 19 Şubat pazartesi gününe ertelediler. Umarım sorun olmaz bu kadar geç olması
sabit hattan mı arandınız

baysilent

baysilent

HavaPersonel.Com
Merhabalar, beni de az önce aradılar. 9 Şubat'a mülakat randevu verdiler. @admin veya diğer arkadaşlar mülakatlarda neler soruyorlar veya ne konuşuyoruz, bilginiz var mı?

L

Lbj07

HavaPersonel.Com
Merhabalar, beni de az önce aradılar. 9 Şubat'a mülakat randevu verdiler. @admin veya diğer arkadaşlar mülakatlarda neler soruyorlar veya ne konuşuyoruz, bilginiz var mı?
Sadece aradılar mı? Sms veya mail göndermediler mi? Çünkü beni de aradılar sadece.

N

nonflying

HavaPersonel.Com
siz ne zaman sınava girmiştiniz

Konuyu okuyanlar;