THY 2. Pilot Aday Katılım Durumu Formu

beribirc

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

THY'nin ilettiği psikometrik sınavı için tarih seçimimi yaptım. Fakat dikkatsizliğim sonucu katılım durumunu teyit etmemiz gereken formu doldurmadım. Saat 10'a kadar doldurmamız istenmiş, durumu simdi farkettim, formu açıp kaydettim ve kokpitistihdam mailine durumu bildirdim. Sizce süreçten elenir miyim, thy'nin bu konularda tutumu nasıldır bilen var mı?

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Bence kokpitistihdama durumu bildirmeniz yerinde olmuş.,Size dönüş yapacaklardır diye düşünüyorum

rknnc

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,

THY'nin ilettiği psikometrik sınavı için tarih seçimimi yaptım. Fakat dikkatsizliğim sonucu katılım durumunu teyit etmemiz gereken formu doldurmadım. Saat 10'a kadar doldurmamız istenmiş, durumu simdi farkettim, formu açıp kaydettim ve kokpitistihdam mailine durumu bildirdim. Sizce süreçten elenir miyim, thy'nin bu konularda tutumu nasıldır bilen var mı?
Aynı şeyi ben de yaptım bilmeden. Ufacık bir yere süreç değerlendirme formu gibi koymuşlar dikkatimden kaçmış. DLR için kesin kayıt e-postam da geldi fakat teyit etmediğinizden dolayı süreciniz sonlandırılmıştır e-postası da geldi sonradan. Sabah hemen yazdım kokpitistihdama. Ne zaman dönüş olur bilmiyorum. Sizin süreç nasıl ilerledi acaba ? Ne dediler bu olaydan sonra ?

beribirc

HavaPersonel.Com
Ben aynı gün farkedip yazmıştım sürec sonlandırılmıştır maili gelmemişti. mailimin ertesi günü sınav bilgileri iletilmişti tarafıma. geçmiş olsun umarım çözülür.

rknnc

HavaPersonel.Com
Öncelikle sağ olun. Sürecim sonlandırıldı ve bir sonraki ilana başvurmam gerektiği söylendi. Herhangi bir DLR test hakkı kaybı veya süreçten olumsuz alınması gibi bir durumun olmadığı bildirildi.

beribirc

HavaPersonel.Com
her şeyde bi hayır var canınızı sıkmayın, başarılar gelecek süreçte :)

Konuyu okuyanlar;