Ronaldo34

Üye
27 Ocak 2024
1
0
0
arkadaslar 2 nisanda mülakata girip dönüş almaya başlayan var mı bide ben mülakatta cok heycanlandım ilk türkce kendimi tanıttım bi iki normal soru sonra ingilizcye geçtik sorular cok kolaydı ama ingilizce sorularda cok heycan yapıp yanlıs cümleler kurdum benim icin olumsuz gecti ama bi umut bekliyorum yine

arkadaslar 2 nisanda mülakata girip dönüş almaya başlayan var mı bide ben mülakatta cok heycanlandım ilk türkce kendimi tanıttım bi iki normal soru sonra ingilizcye geçtik sorular cok kolaydı ama ingilizce sorularda cok heycan yapıp yanlıs cümleler kurdum benim icin olumsuz gecti ama bi umut bekliyorum yine
Daha 19 marttakiler dönüş almadı

• Like
Tepkiler: edaas
en erken 10 gun icinden donus oluyor sanirim bir de araya bayram giriyor surec belki uzayabilir

Arkadaslar merhaba 3 Nisan'da girmistim mulakata bugun olumlu mesaj aldim

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.