TGS 2 Nisan Tgs Yhm Mülakat

• Konbuyu başlatan Ronaldo34
  • Başlangıç tarihi
R

Ronaldo34

HavaPersonel.Com
arkadaslar 2 nisanda mülakata girip dönüş almaya başlayan var mı bide ben mülakatta cok heycanlandım ilk türkce kendimi tanıttım bi iki normal soru sonra ingilizcye geçtik sorular cok kolaydı ama ingilizce sorularda cok heycan yapıp yanlıs cümleler kurdum benim icin olumsuz gecti ama bi umut bekliyorum yine

U

ucanadammm

HavaPersonel.Com
Bende 2 nisanda girdim bekliyorum umarım olumlu olur

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
arkadaslar 2 nisanda mülakata girip dönüş almaya başlayan var mı bide ben mülakatta cok heycanlandım ilk türkce kendimi tanıttım bi iki normal soru sonra ingilizcye geçtik sorular cok kolaydı ama ingilizce sorularda cok heycan yapıp yanlıs cümleler kurdum benim icin olumsuz gecti ama bi umut bekliyorum yine
Daha 19 marttakiler dönüş almadı

admin

admin

Admin
Moderatör
Ortalama dönüşler 1 ay sürüyor

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
en erken 10 gun icinden donus oluyor sanirim bir de araya bayram giriyor surec belki uzayabilir

U

ucanadammm

HavaPersonel.Com
Dönüş olan arkadaşlar var mı acaba ?

N

Neferius

HavaPersonel.Com
2 Nisanda girdim dönüş sağlanmadı. Bekliyorum

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba 3 Nisan'da girmistim mulakata bugun olumlu mesaj aldim

W

winchester

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba 3 Nisan'da girmistim mulakata bugun olumlu mesaj aldim
arandınız mı siz hangi hastaneden çıkartacaksınız raporu? anlaşmalı hastaneler var diyorlar ama pek bir bilgim yok

thirtythree

thirtythree

HavaPersonel.Com
arandınız mı siz hangi hastaneden çıkartacaksınız raporu? anlaşmalı hastaneler var diyorlar ama pek bir bilgim yok
Saglik birimimiz sizinle iletisime gececek dendi ama henuz arayan olmadi ben de su an onun icin forumdan diger arkadaslar nereden cikartmis diye bakiyordum sanirim Aya osgb diye bir yer varmis 500₺ ye veriyormus raporu baska yer daha bulursam yazarim buraya

W

winchester

HavaPersonel.Com
Saglik birimimiz sizinle iletisime gececek dendi ama henuz arayan olmadi ben de su an onun icin forumdan diger arkadaslar nereden cikartmis diye bakiyordum sanirim Aya osgb diye bir yer varmis 500₺ ye veriyormus raporu baska yer daha bulursam yazarim buraya
Çok Teşekkürler özel florya hastanesinde de yaptıranlar olmuş sanırım

U

ucanadammm

HavaPersonel.Com
Bende 2 nisanda girdim olumlu mesaj geldi

Konuyu okuyanlar;