TGS 2 Mayıs Eğitim

• Konbuyu başlatan eternalsunshine
  • Başlangıç tarihi
E

eternalsunshine

HavaPersonel.Com
Merhaba, 2 Mayıs eğitim için aranan var mı?

D

duygu25

HavaPersonel.Com
Merhabalar,
Ofise gidip sordun eğitim ertelenmiş 8 Mayısa bir iki gün önceden arayacaklarmış
merhaba, kabin memurlygu icin dimi? tekrar bir inglzce sinavindan bahsettiler mi ? tum asamalari gectigimi belirttim sinif oncesi bi ing sinav indan bahsttiler. bilgisi olan var mi ?

E

eternalsunshine

HavaPersonel.Com
merhaba, kabin memurlygu icin dimi? tekrar bir inglzce sinavindan bahsettiler mi ? tum asamalari gectigimi belirttim sinif oncesi bi ing sinav indan bahsttiler. bilgisi olan var mi ?
Benim sorduğum yhm

S

sare

HavaPersonel.Com
Merhaba, 2 Mayıs eğitim için aranan var mı?
Merhaba bende 2 mayıs eğitimine kayıtlıydım ama aranmayınca ofise gidip sordum yetkili kişi bilgisayardan baktı adıma soyadıma eğitimin ertelendiğini söyledi 8 mayıs gibi olacakmış yani bir sonraki hafta. 1-2 gün önceden haber veriyorlarmış yoğunluktan dolayı. Ama bende istifa ettim dün aramalarını bekliyorum

S

sare

HavaPersonel.Com
Az önce arandım pazartesi günü ayın 6sında sabah 8 de başlıyor

S

sare

HavaPersonel.Com
bir sonraki eğitim grubu ne zaman acaba
Ben kendi girdiğim grupta en son eğitim tarihini 2 Mayıs’a aldım istifa edeceğimden dolayı sonraki tarihi bilmiyorum ama bir gün yada iki gün öncesinden arıyorlar

B

Barisal

HavaPersonel.Com
Ben kendi girdiğim grupta en son eğitim tarihini 2 Mayıs’a aldım istifa edeceğimden dolayı sonraki tarihi bilmiyorum ama bir gün yada iki gün öncesinden arıyorlar
Teşekkür ederim, acaba öğrenme şansınız var mıdır ne zamandır diye öyle bir şansınız var mı

J

josemorurinho

HavaPersonel.Com
Az önce arandım pazartesi günü ayın 6sında sabah 8 de başlıyor
merhabalar ben mülakatları başarılı bir şekilde geçtim. dün (3 mayıs) beni aradılar fakat çalıştığım için açamadım. geri aradığımda da açan olmadı. büyük ihtimalle benimde ayın 6 sında başlayacak. saat 8 de dünya ticaret merkezinin orda mı olmamız gerekiyor size söylendi mi acaba detaylandırabilir misiniz. teşekkürler şimdiden.

E

eternalsunshine

HavaPersonel.Com
merhabalar ben mülakatları başarılı bir şekilde geçtim. dün (3 mayıs) beni aradılar fakat çalıştığım için açamadım. geri aradığımda da açan olmadı. büyük ihtimalle benimde ayın 6 sında başlayacak. saat 8 de dünya ticaret merkezinin orda mı olmamız gerekiyor size söylendi mi acaba detaylandırabilir misiniz. teşekkürler şimdiden.
Eğer telefonu açamadıysanız eğitim planlaması olmuyor. Aramalarını bekleyin

B

Barisal

HavaPersonel.Com
ne zaman mülakata girmiştiniz

I

isimsizkullanıcı

HavaPersonel.Com
evrak tesliminden ne kadar süre içinde arandımız eğitim için acaba

Konuyu okuyanlar;