Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 Ağustosta 2. Kez teknik sebeplerden dolayı girdiğim video mülakata hala dönüş sağlanmadı . Benim gibi 2. Kez giren dönüş alan veya almayan var mı ? Bunun için nerden iletişime geçebilirim.?
24 Ağustosta 2. Kez teknik sebeplerden dolayı girdiğim video mülakata hala dönüş sağlanmadı . Benim gibi 2. Kez giren dönüş alan veya almayan var mı ? Bunun için nerden iletişime geçebilirim.?
Açıkçası bi öncekinden güzel geçti, daha temkinli girdim saçmalamış da olabilirim bilmiyorum ama çok uzun zaman oldu ya resmen en sonlara kaldık ) senin nasıl geçti, herhangi bir konuşma kanalı da bulamadım Thy alımıyla ilgili
Açıkçası bi öncekinden güzel geçti, daha temkinli girdim saçmalamış da olabilirim bilmiyorum ama çok uzun zaman oldu ya resmen en sonlara kaldık ) senin nasıl geçti, herhangi bir konuşma kanalı da bulamadım Thy alımıyla ilgili
benimde olumlu, aynı şekilde tarihle ilgili bilgi yok ancak sona kaldığımızı düşünürsek 2025 bahar yılına kadar süreçte kalacak kişiler bizmişiz gibi geliyor
benimde olumlu, aynı şekilde tarihle ilgili bilgi yok ancak sona kaldığımızı düşünürsek 2025 bahar yılına kadar süreçte kalacak kişiler bizmişiz gibi geliyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.