THY 2. Kez Video Mülakat Sonuçları

eyluluk

HavaPersonel.Com
24 Ağustosta 2. Kez teknik sebeplerden dolayı girdiğim video mülakata hala dönüş sağlanmadı . Benim gibi 2. Kez giren dönüş alan veya almayan var mı ? Bunun için nerden iletişime geçebilirim.?

elvanağüz

HavaPersonel.Com
24 Ağustosta 2. Kez teknik sebeplerden dolayı girdiğim video mülakata hala dönüş sağlanmadı . Benim gibi 2. Kez giren dönüş alan veya almayan var mı ? Bunun için nerden iletişime geçebilirim.?
Daha önce farklı bi konuda bu durumu yaşıyanlar yazmıştı bende 29 ağustosta girdim hala dönüş almadım . Senin nasıl geçti

eyluluk

HavaPersonel.Com
Açıkçası bi öncekinden güzel geçti, daha temkinli girdim saçmalamış da olabilirim bilmiyorum ama çok uzun zaman oldu ya resmen en sonlara kaldık :)) senin nasıl geçti, herhangi bir konuşma kanalı da bulamadım Thy alımıyla ilgili

elvanağüz

HavaPersonel.Com
Açıkçası bi öncekinden güzel geçti, daha temkinli girdim saçmalamış da olabilirim bilmiyorum ama çok uzun zaman oldu ya resmen en sonlara kaldık :)) senin nasıl geçti, herhangi bir konuşma kanalı da bulamadım Thy alımıyla ilgili
Yani konuştum ama telaffuzum çok kötüydü tam emin olamıyorum açıkçası

eyluluk

HavaPersonel.Com
Merhaba tekrar benim açıklandı seninde açıklandı mı

aaksoy

HavaPersonel.Com
Merhaba, arkadaşlar sonuçlarınız olumlu mudur?

tayfungu

HavaPersonel.Com
merhaba benim olumlu açıklandı. sadece sonuç. hiçbir extra bilgi ve tarih yok. bekleyeceksiniz diyor yani öncekilere söylenen gibi. herkese hayırlısı

eyluluk

HavaPersonel.Com
benimde olumlu, aynı şekilde tarihle ilgili bilgi yok ancak sona kaldığımızı düşünürsek 2025 bahar yılına kadar süreçte kalacak kişiler bizmişiz gibi geliyor :)

Konuyu okuyanlar;