Değerli bilgileriniz ve detaylı paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Umuyorum her şey yolunda gider.

• Like
Tepkiler: Aviator07
Sizin sadece CV goturmeniz yeterli. Ben davetli gittigim icin ekstra dosyalar belirtilmisti mailde. Gunun tamami ingilizce oluyor turkceyi unutun. 1-10 a cok takmissiniz, lafin gelisi 1-10 dediler kisa ve oz tutun.
Merhaba, ben de mayıs ayı için davet bekliyorum. Davet sırasında istenilen belgeler nelerdi benimle paylaşır mısınız ? Fotoğraf çektirmeme gerek var mı acaba ? Bu arada mülakat için benimle paylaşmak istediğiniz bir tavsiye var mı gerçekten çok heyecanlıyım ve biraz da olsun kendimi o güne hazırlamak istiyorum.
Sevgiler

• Like
Tepkiler: Aviator07
Merhaba, ben de mayıs ayı için davet bekliyorum. Davet sırasında istenilen belgeler nelerdi benimle paylaşır mısınız ? Fotoğraf çektirmeme gerek var mı acaba ? Bu arada mülakat için benimle paylaşmak istediğiniz bir tavsiye var mı gerçekten çok heyecanlıyım ve biraz da olsun kendimi o güne hazırlamak istiyorum.
Sevgiler
İstenilen belgeler gelen davet maili ile iletiliyor. Eğer değişmediyse liste şu şekilde;

What to Bring - We recommend that you have digital copies of the following documents:

• A valid ID card for venue entry.
  • Your resume/CV.
  • A copy of your highest education certificate.
  • A copy of your passport (PDF format preferred).
  • This email invitation.

• Like
Tepkiler: sulefnx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.