Ü

Üye silindi 5158

Merhabalar öncelikler herkese,
@admin size bir şey sormak istiyorum.

Ocak ayında THY Teknik Yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanına başvurdum insan kaynaklari ve teknik mülakat sonucumu bekliyorum halen. Bugün açılan Turkish Technic Mühendis İlanina da başvurdum. Süreç devam ederken aynı şirketin farklı ilanına başvurmak sorun olur mu?

Başvurabilirsiniz sorun olmaz. Ancak sizden iki süreçten birine devam etmenizi isteyebilirler.
ben de o durumdayım acaba beklesem açıklanmasını yetişir mi son başvuruya acaba. 1 Nisanda girmiştirm 1.5 2 ay dediler de yetişir mi acaba son tarihe.. İlan ne zamana kadar açık kalır acaba..

ben de o durumdayım acaba beklesem açıklanmasını yetişir mi son başvuruya acaba. 1 Nisanda girmiştirm 1.5 2 ay dediler de yetişir mi acaba son tarihe.. İlan ne zamana kadar açık kalır acaba..
belli olmaz yapisal tasarim analiz ilanı kısa sürede kapanmıştı

@admin , thy sağlık şartları tüm ilanlar için geçerli mi? Öyleyse benim şimdiden bitti ;( Keratokunus ameliyatı olmuştum 8 yıl önce.

@admin demek istediğim mühendis ilanıları için de mi geçerli internetteki sağlık şartları?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.