THYTEKNİK 2 Farklı Thy Teknik Ilanına Başvurmak

• Konbuyu başlatan Üye silindi 5158
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 5158

Merhabalar öncelikler herkese,
@admin size bir şey sormak istiyorum.

Ocak ayında THY Teknik Yapısal tasarım ve analiz mühendisi ilanına başvurdum insan kaynaklari ve teknik mülakat sonucumu bekliyorum halen. Bugün açılan Turkish Technic Mühendis İlanina da başvurdum. Süreç devam ederken aynı şirketin farklı ilanına başvurmak sorun olur mu?

admin

admin

Admin
Moderatör
Başvurabilirsiniz sorun olmaz. Ancak sizden iki süreçten birine devam etmenizi isteyebilirler.

M

menescan

HavaPersonel.Com
Başvurabilirsiniz sorun olmaz. Ancak sizden iki süreçten birine devam etmenizi isteyebilirler.
ben de o durumdayım acaba beklesem açıklanmasını yetişir mi son başvuruya acaba. 1 Nisanda girmiştirm 1.5 2 ay dediler de yetişir mi acaba son tarihe.. İlan ne zamana kadar açık kalır acaba..

Ü

Üye silindi 5158

ben de o durumdayım acaba beklesem açıklanmasını yetişir mi son başvuruya acaba. 1 Nisanda girmiştirm 1.5 2 ay dediler de yetişir mi acaba son tarihe.. İlan ne zamana kadar açık kalır acaba..
belli olmaz yapisal tasarim analiz ilanı kısa sürede kapanmıştı

Ü

Üye silindi 5158

@admin , thy sağlık şartları tüm ilanlar için geçerli mi? Öyleyse benim şimdiden bitti ;( Keratokunus ameliyatı olmuştum 8 yıl önce.

Ü

Üye silindi 5158

@admin demek istediğim mühendis ilanıları için de mi geçerli internetteki sağlık şartları?

Konuyu okuyanlar;