THY 2 Agustosta Online Sınava Girip Mülakat Daveti Alanlar

• Konbuyu başlatan Xkleimec
  • Başlangıç tarihi
Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 2 ağustosta online sınava girip olumlu mail alıp belge yükleyip kurula davet edilen varmı aranızda acaba

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Ben de 9 Ağustos sabahı maili alıp aynı gün içerisinde yükledim. Son yükleme 12 Ağustos 16:00 idi ancak henüz olumlu yada olumsuz dönüş olmadı. Sanırım bu hafta içi planlamaya dahil ediliriz diye düşünüyorum.

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Ben de 9 Ağustos sabahı maili alıp aynı gün içerisinde yükledim. Son yükleme 12 Ağustos 16:00 idi ancak henüz olumlu yada olumsuz dönüş olmadı. Sanırım bu hafta içi planlamaya dahil ediliriz diye düşünüyorum.
İnşallah maile bakmaktan bir hal olduk😀

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
İnşallah maile bakmaktan bir hal olduk😀
Bu konuda tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı :) Bilgisayarımda çift ekran var 1. monitörde gün içinde yaptığım işlemler açık 2. monitörde ise opera tarayıcıda gmail 'im :) aynı zamanda saatime sürekli bildirim geliyor her gelen mail bildiriminde içim bir kıpırdamıyor değil :) bir an önce süreç son bulsa da akıl sağlımız sağlam kalsa bari :)

S

selfmachine

HavaPersonel.Com
Bu gruptan bugün dönüş alan oldu mu?

E

Echoess

HavaPersonel.Com
Sırayla mı video mülakat sonuçları açıklanıyor bi türlü anlayamadım. 12 Ağustosta girdim anket Maili bile almadım

L

Lamia

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaslar. Bugun olumlu olduguna dair mail iletildi.Evraklar istendi. Bir konuyla ilgili desteginize ihtiyacim var karsilasan varsa. Diplomami yurtdisinda aldim ve denklik belgesi isteniyor.Bunu hic aldiniz mi, nasil bir yol izlemem gerekiyor.Site de dogru duzgun bilgiye ulasamadim.Evraklari yuklemem icinde 2 gun sure verildi.Yardimci olursaniz cok sevnirim.Tesekkur ederim

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba arkadaslar. Bugun olumlu olduguna dair mail iletildi.Evraklar istendi. Bir konuyla ilgili desteginize ihtiyacim var karsilasan varsa. Diplomami yurtdisinda aldim ve denklik belgesi isteniyor.Bunu hic aldiniz mi, nasil bir yol izlemem gerekiyor.Site de dogru duzgun bilgiye ulasamadim.Evraklari yuklemem icinde 2 gun sure verildi.Yardimci olursaniz cok sevnirim.Tesekkur ederim

http://yok.gov.tr/web/denklikbirimi/online-basvuru

sanırım buradan başvuru yapmanız gerekiyor ancak süre yeterli olur mu bilmiyorum

mervec

mervec

HavaPersonel.Com
Sürecin başından beri forumu takip ediyorum, online mülakatta elbette heyecanlanarak başlarda biraz kekeledim ama sonra toparladım ve mülakatı benimki ile benzer geçen birçok arkadaşa olumlu mail gitmiş. Bana bugün olumsuz mail geldi , gerçekten neye göre değerlendirdiklerini anlamış değilim . Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim. 🤞 🍀 🌸 😇

J

jasen

HavaPersonel.Com
Sırayla mı video mülakat sonuçları açıklanıyor bi türlü anlayamadım. 12 Ağustosta girdim anket Maili bile almadım
Bizim grubu değerlendirmediler heralde bende anket maili almadım henüz 12 sinde girdim bende

M

Munla

HavaPersonel.Com
Ben de denklik yoktur diye hic eklemedim.

Xkleimec

Xkleimec

HavaPersonel.Com
Sürecin başından beri forumu takip ediyorum, online mülakatta elbette heyecanlanarak başlarda biraz kekeledim ama sonra toparladım ve mülakatı benimki ile benzer geçen birçok arkadaşa olumlu mail gitmiş. Bana bugün olumsuz mail geldi , gerçekten neye göre değerlendirdiklerini anlamış değilim . Süreci devam eden arkadaşlara başarılar dilerim. 🤞 🍀 🌸 😇
Sanırım bugun olumsuz mailler gelmeye başlamış bir çok kişi yazmış malesef ☹️

S

selfmachine

HavaPersonel.Com
buradan olumlu dönüş alıp kurul için tarih alanlar oldu mu?

Konuyu okuyanlar;