Ü

Üye silindi 9815

Arkadaşlar 2 ağustosta online sınava girip olumlu mail alıp belge yükleyip kurula davet edilen varmı aranızda acaba

Ben de 9 Ağustos sabahı maili alıp aynı gün içerisinde yükledim. Son yükleme 12 Ağustos 16:00 idi ancak henüz olumlu yada olumsuz dönüş olmadı. Sanırım bu hafta içi planlamaya dahil ediliriz diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
Ben de 9 Ağustos sabahı maili alıp aynı gün içerisinde yükledim. Son yükleme 12 Ağustos 16:00 idi ancak henüz olumlu yada olumsuz dönüş olmadı. Sanırım bu hafta içi planlamaya dahil ediliriz diye düşünüyorum.
İnşallah maile bakmaktan bir hal olduk😀

İnşallah maile bakmaktan bir hal olduk😀
Bu konuda tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı (: Bilgisayarımda çift ekran var 1. monitörde gün içinde yaptığım işlemler açık 2. monitörde ise opera tarayıcıda gmail 'im (: aynı zamanda saatime sürekli bildirim geliyor her gelen mail bildiriminde içim bir kıpırdamıyor değil (: bir an önce süreç son bulsa da akıl sağlımız sağlam kalsa bari (:

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
Sırayla mı video mülakat sonuçları açıklanıyor bi türlü anlayamadım. 12 Ağustosta girdim anket Maili bile almadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.