PEGASUS 18 Kasım Pegasus 1. Aşama

usyamenes

HavaPersonel.Com
merhaba, bugün bpy kilo ölçümü ve genel yetenek ingilice sınavına girdim. gün içerisinde olumlu veya olumsuz geri sönüş yapılacağı söylendi. olumlu olduğu takdirde yarın ingilizcw mülakat için çağıracaklarını söylediler. şehir dışından geldim, hala cevap bekliyorum ona göre geri döneceğim ama mail almadım. bugün girip dönüş alan var mı aramızda?

Yasmin46

HavaPersonel.Com
merhaba, bugün bpy kilo ölçümü ve genel yetenek ingilice sınavına girdim. gün içerisinde olumlu veya olumsuz geri sönüş yapılacağı söylendi. olumlu olduğu takdirde yarın ingilizcw mülakat için çağıracaklarını söylediler. şehir dışından geldim, hala cevap bekliyorum ona göre geri döneceğim ama mail almadım. bugün girip dönüş alan var mı aramızda?
İngilizce sınavı nasıldı ne gibi sorular vardı yazılı şeklinde mi yoksa çoktan seçmeli mi

Uzaynaz

HavaPersonel.Com
Meehaba,
Evet ben de girdim, hala dönüş yok. Olumu alırsanız buradan yazarmısınız. Gece 12 ye kadar mail gelecek dedi ik daki bayan.

Uzaynaz

HavaPersonel.Com
2. Aşama işin mail alan oldu mu bugun inilizce sınava girip acaba?

sinah

HavaPersonel.Com
Merhabalar bu konusulan hangi departman icin ve ne zaman basvuru yapmistiniz?

Yasmin46

HavaPersonel.Com
Bende kariyer net sayfasi uzerinden basvurdum fakat hicbir mail veya sms gelmedi
Siz nereden basvurnustunuz acaba
Bende kariyerden yaptım bekleyin derim gelir çünkü mülakata girenler olmuş bana daha yeni davet geldi hiç online elemesi olmadığı için herkesi bir anda toplayamaz bir araya diye düşüyorum o yüzden kısım kısım çağırıyorlar

sinah

HavaPersonel.Com
Bende kariyerden yaptım bekleyin derim gelir çünkü mülakata girenler olmuş bana daha yeni davet geldi hiç online elemesi olmadığı için herkesi bir anda toplayamaz bir araya diye düşüyorum o yüzden kısım kısım çağırıyorlar
Anladim tesekkur ederim

aviationloving

HavaPersonel.Com
merhaba, pegasus surecinde olanlar icin bir sey sormak istiyorum. mail attiktan kac gun sonra aradilar? bana 18'inde mail attilar ama hala bekliyorum

shiningfinger

HavaPersonel.Com
merhaba, pegasus surecinde olanlar icin bir sey sormak istiyorum. mail attiktan kac gun sonra aradilar? bana 18'inde mail attilar ama hala bekliyorum
beni bir hafta sonra aradılar tarih verdiler ama tarih verdikten sonra herhangi bir mail dönüşü olmadı hala, yer saat bilgileri gibi

Konuyu okuyanlar;