Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
benim de konuşma b1 diğer beceriler b2 emin olamıyorum gitmemeyi düşünüyorum. Anlık alakasız soruları mülakat heyecanıyla cevaplayabilir miyim bilemiyorum.
Ben esb basede ingden elendim kapalı bi bayan vardı şimdi tekrar gidip gitmemekle kararsızm şehir dışından gelcem uçakla

Siz girmiş miydiniz

Sadece bu kadar mı soruldu İngilizcede ? Belki siz zaten biliyorsunuz diye sormamışlardır. Zor sorularla karşılaşanlar var
Evet belki biraz şans olabilir ama yine de benim fikrimce sorulan sorular çok yoruma açık ve cevaplanabilir o yüzden birkaç cümle bile kursaniz sorunun cevabını karsilayacak şekilde yeterli olabilir diye düşünüyorum.

Evet belki biraz şans olabilir ama yine de benim fikrimce sorulan sorular çok yoruma açık ve cevaplanabilir o yüzden birkaç cümle bile kursaniz sorunun cevabını karsilayacak şekilde yeterli olabilir diye düşünüyorum.
Haklısınız aslında elimizden geldiğince kendimizi göstersek şansımız da yaver gitse biraz olur gibi

• Like
Tepkiler: itsbliss

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.