TGS 16 Şubat İzmir Yer Hizmetleri Kurul Mülakatı

• Konbuyu başlatan Fufu
  • Başlangıç tarihi
F

Fufu

HavaPersonel.Com
16 şubatta kurul mülakatına girip gerçekten haber alan var mı? Yani alan varsa söylesin çünkü öylesini daha normal karşılayacağım. Bizim grup çöp olmamış en azından diyeceğim.

femme

femme

HavaPersonel.Com
Ben de 15 Şubatta girmiştim olumlu olumsuz dönüş almadım

K

Kivircikhavaci

HavaPersonel.Com
Bence 15-16 şubat çöp oldu….

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Çöp olmadı arkadaşlar sadece çok az kişi alınmış ve oldukça seçici davranmışlar , ama personel eksikliği olduğu belli şu an 2. bir grup alınacak sanırım belki alınmış bile olabilir .Hala olumsuz dönülmediyse bence diğer gruplar da açılırsa dönüş alabilirsiniz .

F

Fufu

HavaPersonel.Com
Benim bir arkadaşımı 1 ya da 2 sene sonra aramışlar sanırım. Dönülmesi mesele değil zamanı önemli

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Çöp olmadı arkadaşlar sadece çok az kişi alınmış ve oldukça seçici davranmışlar , ama personel eksikliği olduğu belli şu an 2. bir grup alınacak sanırım belki alınmış bile olabilir .Hala olumsuz dönülmediyse bence diğer gruplar da açılırsa dönüş alabilirsiniz .
Eğitim bitti mi, işe başlama ne zaman

A

Apollo

HavaPersonel.Com
İlk alınan grup işe başladı , 2.grup egitime başladı mı ya da dönüşler yapıldı mı bilgim yok maalesef
insan kaynaklarından birinden bilgi alamaz mısınız şuan işin içindesiniz artık sonuçta

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Bilgi verilmiyor maalesef kendi içlerinde yürütüyorlar süreci. 2.grup Baslayacak kısa zamanda sadece bunu biliyorum.
insan kaynaklarından birinden bilgi alamaz mısınız şuan işin içindesiniz artık sonuçta

Konuyu okuyanlar;