Merhaba ben henüz hiç bir mail almadım sizde mi öyle
15 Ağustosta temmuz ayında girenlerin olumlu ve olumsuz mailleri geldi.16 ağustos sabah tam 09:00 da olumsuz mail geldi. 9 haziran da girmiştim mülakata.Bu kadar güzel geçen bir mülakat süreci 2 buçuk ay sonunda olumsuz oluyor.Siz ne zaman girmiştiniz?

15 Ağustosta temmuz ayında girenlerin olumlu ve olumsuz mailleri geldi.16 ağustos sabah tam 09:00 da olumsuz mail geldi. 9 haziran da girmiştim mülakata.Bu kadar güzel geçen bir mülakat süreci 2 buçuk ay sonunda olumsuz oluyor.Siz ne zaman girmiştiniz?
Bende temmuzda girdim mülakata ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım benim gibi bekleyen var mı bilmiyorum ama benimde olumsuz muhtemelen sonradan gelen mailler hep olumsuz oluyor

Bende temmuzda girdim mülakata ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım benim gibi bekleyen var mı bilmiyorum ama benimde olumsuz muhtemelen sonradan gelen mailler hep olumsuz oluyor
Öyle düşünme ben haziranda girdiğimde temmuzda olumlu olumsuz gelenler olmuştu ben 1 ay fazla bekledim anlamsız bir şekilde .Hiç belli olmaz.Yedek yerine de koydukları oluyor sanırım o yüzden de bekletiyorlar.

Yani umutlanmak istemiyorum sonra çok büyük üzüntü oluyor yedekte olsa olucagını sanmıyorum zaten seçilen herkes kabul eder

Yani umutlanmak istemiyorum sonra çok büyük üzüntü oluyor yedekte olsa olucagını sanmıyorum zaten seçilen herkes kabul eder
Evet haklısın ama sağlıkta elenenenler oluyor ya da farklı duumlar oluştuğu zaman.Umarım kısa zaman da olumlu haber alırsın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.