Sin10
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
16 Ağustosta Yapısal ve Kabiniçi TDK olumsuz alan var mı?
Merhaba ben henüz hiç bir mail almadım sizde mi öyle16 Ağustosta Yapısal ve Kabiniçi TDK olumsuz alan var mı?
15 Ağustosta temmuz ayında girenlerin olumlu ve olumsuz mailleri geldi.16 ağustos sabah tam 09:00 da olumsuz mail geldi. 9 haziran da girmiştim mülakata.Bu kadar güzel geçen bir mülakat süreci 2 buçuk ay sonunda olumsuz oluyor.Siz ne zaman girmiştiniz?Merhaba ben henüz hiç bir mail almadım sizde mi öyle
Bende temmuzda girdim mülakata ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım benim gibi bekleyen var mı bilmiyorum ama benimde olumsuz muhtemelen sonradan gelen mailler hep olumsuz oluyor15 Ağustosta temmuz ayında girenlerin olumlu ve olumsuz mailleri geldi.16 ağustos sabah tam 09:00 da olumsuz mail geldi. 9 haziran da girmiştim mülakata.Bu kadar güzel geçen bir mülakat süreci 2 buçuk ay sonunda olumsuz oluyor.Siz ne zaman girmiştiniz?
Öyle düşünme ben haziranda girdiğimde temmuzda olumlu olumsuz gelenler olmuştu ben 1 ay fazla bekledim anlamsız bir şekilde .Hiç belli olmaz.Yedek yerine de koydukları oluyor sanırım o yüzden de bekletiyorlar.Bende temmuzda girdim mülakata ama henüz olumlu yada olumsuz mail almadım benim gibi bekleyen var mı bilmiyorum ama benimde olumsuz muhtemelen sonradan gelen mailler hep olumsuz oluyor
Evet haklısın ama sağlıkta elenenenler oluyor ya da farklı duumlar oluştuğu zaman.Umarım kısa zaman da olumlu haber alırsın.Yani umutlanmak istemiyorum sonra çok büyük üzüntü oluyor yedekte olsa olucagını sanmıyorum zaten seçilen herkes kabul eder
Teşekkür ederimEvet haklısın ama sağlıkta elenenenler oluyor ya da farklı duumlar oluştuğu zaman.Umarım kısa zaman da olumlu haber alırsın.