AJET 15 Ocak Eğitim Grubu Kocaeliden gidecekler

• Konbuyu başlatan yego034
  • Başlangıç tarihi
Y

yego034

HavaPersonel.Com
Merhaba 15 ocak eğitim grubunda kocaeli'den gidecek varmı?

R

ray

HavaPersonel.Com
merhaba 15 0cakta eğitim var mı bununla ilgili size mail geldi mi ?

R

ray

HavaPersonel.Com
insan kaynaklari ile görüştüğüm de beni de 15 ocaktaki eğitime dahil edecklerini söylediler ancak. hala mail ulaşmadi.

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
insan kaynaklari ile görüştüğüm de beni de 15 ocaktaki eğitime dahil edecklerini söylediler ancak. hala mail ulaşmadi.
Bana da söylenilen o şekildeydi ancak henüz mail alamadım, beklemedeyim.

W

wishes

HavaPersonel.Com
Bana da söylenilen o şekildeydi ancak henüz mail alamadım, beklemedeyim.
merhaba bende olumlu dönüş aldım ancak sağlık raporu çok pahalı olduğu için tereedtğteyim birde önceden gizlediğm bir veri vardı e nabızda şimdi geri açılmıyor. sağlık kontrolleri nasıl oluyor bilgiledirseniz çok sevinrirm.

I

inanc

HavaPersonel.Com
Siz saglik kuruluna kaldiginizi yazmistiniz. Bu durumda olumlu olarak donus yaptilar. Ne kadar bir sure sonra donus oldu acaba ?

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
merhaba bende olumlu dönüş aldım ancak sağlık raporu çok pahalı olduğu için tereedtğteyim birde önceden gizlediğm bir veri vardı e nabızda şimdi geri açılmıyor. sağlık kontrolleri nasıl oluyor bilgiledirseniz çok sevinrirm.
Profilimde gizle olarak gizlediyseniz tekrar açılabildiğini okumuştum, biraz araştırırsanız bulursunuz büyük ihtimalle. Sağlık kontrolünde de anlaşmalı olan hastanelere gidip 10 farklı bölümden muayene oluyorsunuz. Sonuçlara göre en son hastane hekiminden onay alıp/almama durumu oluyor. Tabi yapılan tetkikler sonucunda sıkıntı yaratabilecek bir durum olursa hekim ek tetkik isteyebiliyor ki bu da özel hastanede ek masraf demek.

W

wishes

HavaPersonel.Com
Profilimde gizle olarak gizlediyseniz tekrar açılabildiğini okumuştum, biraz araştırırsanız bulursunuz büyük ihtimalle. Sağlık kontrolünde de anlaşmalı olan hastanelere gidip 10 farklı bölümden muayene oluyorsunuz. Sonuçlara göre en son hastane hekiminden onay alıp/almama durumu oluyor. Tabi yapılan tetkikler sonucunda sıkıntı yaratabilecek bir durum olursa hekim ek tetkik isteyebiliyor ki bu da özel hastanede ek masraf deme
anladım teşşekürller cevabınz için. e nabız kontrolünü nasıl yapıyorlar peki. kendi hesamdan girince görünmüyor ama ben ek tektik yaptırmayı düşünüyorum belirticem yani durumu. tekarar da geri açılmıyor maalesf ya denedim şimdi ben belirttiğim halde doktor kendi hesabından girip görürse neden gizledin diye sıkıntı çıkarmı acaba

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
anladım teşşekürller cevabınz için. e nabız kontrolünü nasıl yapıyorlar peki. kendi hesamdan girince görünmüyor ama ben ek tektik yaptırmayı düşünüyorum belirticem yani durumu. tekarar da geri açılmıyor maalesf ya denedim şimdi ben belirttiğim halde doktor kendi hesabından girip görürse neden gizledin diye sıkıntı çıkarmı acaba
Sorun çıkaracak bir veriyse ve gizlendiyse sorun çıkarır. Geçen günlerde bir kişi başına böyle bir şey geldiğini ve doktorun kurula bırakıp ona göre karar vereceklerini söylemişti. E-nabız kontrolü için kendi telefonumdan göstermemi istemişti hekim ancak kimi kişilerde kod gönderip kendi sisteminden baktığı da olduğunu okumuştum.

W

wishes

HavaPersonel.Com
Sorun çıkaracak bir veriyse ve gizlendiyse sorun çıkarır. Geçen günlerde bir kişi başına böyle bir şey geldiğini ve doktorun kurula bırakıp ona göre karar vereceklerini söylemişti. E-nabız kontrolü için kendi telefonumdan göstermemi istemişti hekim ancak kimi kişilerde kod gönderip kendi sisteminden baktığı da olduğunu okumuştum.
evet bende bundan korktum ama ben görünmediğini belirticem ek tektikte yaptırıcam çünkü. bakalım artık teşekürler cevaplarınız için

A

ankaralı06

HavaPersonel.Com
ajet insan kaynakları mı bu eğer öyleyse numarasını paylaşır mısın

A

ankaralı06

HavaPersonel.Com
0312 590 19 07 numara bu ancak ulaşmak çok zor, mail yoluyla iletişim kurmak da bir o kadar imkansız.
teşekkür ederim ben kurul mülakatına girdimde en son sonuç maili hala ulaşmadı onunla iligli arayacağım 2 hafta geçti daha olumlu olumsuz hiçbirşey söylenmedi

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
teşekkür ederim ben kurul mülakatına girdimde en son sonuç maili hala ulaşmadı onunla iligli arayacağım 2 hafta geçti daha olumlu olumsuz hiçbirşey söylenmedi
Kurul mülakatından kastınız İngilizce mülakattan sonra olan mı ?

R

ray

HavaPersonel.Com
15 Ocak tarihli planlanan bu eğitim sınıfı başladı mı ?

mariscalcus

mariscalcus

HavaPersonel.Com
15 Ocak tarihli planlanan bu eğitim sınıfı başladı mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş 12'sinde mail almıştı eğitim için. Bana da 15'i için başlanacağım söylenmişti ancak henüz bir haber yok beklemedeyim. Siz de 15'i için mi bekliyordunuz ?

Konuyu okuyanlar;