T
thymulakat
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
14 Şubatta Uçak Bakım Teknisyeni ilanına başvurup mülakata girenlerden sonucu açıklanan var mı?
Geri donus olursa haber verebilir misiniz?bana henüz geri dönüş olmadı. Bayramdan sonra dönüş yapmaya başlarlar diye tahmin ediyorum.
Tabii veririmGeri donus olursa haber verebilir misiniz?
Hayırlı olsun. Başka dönüş alan var mı çevrenizde olumlu/olumsuz? Bir de siz mülakata ne zaman girmiştiniz?Bana bugün olumlu dönüş yapıldı
Teşekkürler. 9 mayısta girmiştimHayırlı olsun. Başka dönüş alan var mı çevrenizde olumlu/olumsuz? Bir de siz mülakata ne zaman girmiştiniz?
Hayırlı olsun allah utandırmasın. Online sınav sonucu mu geldi yoksa ik mülakat sonucu mu global hocamTeşekkürler. 9 mayısta girmiştim
Teşekkürler. Mülakat sonucu geldiHayırlı olsun allah utandırmasın. Online sınav sonucu mu geldi yoksa ik mülakat sonucu mu global hocam
Hayırlı olsun ben de 4 haziranda girdim bana da 1.5/2 aya gelir dediler sonuç bekliyorum temmuz sonu gibi gelir herhalde inşallah bana da erken gelir. Bir de hocam olumlu mailde iş sözleşmesi mi yazıyordu eğer öyleyse şartlar maaşlar vs hakkında bilgi verir misinizTeşekkürler. Mülakat sonucu geldi
27 mayısta girdim mülakata henüz sonuç gelmediArkadaslar mayista mulakata girip sonucu aciklanan var mi?
Bi kere daha girmiştim mülakata onun olumsuz sonucu 50 gün sonra gelmişti27 mayısta girdim mülakata henüz sonuç gelmedi