AJET 14 Aralık Mülakat Ajet

• Konbuyu başlatan MuzluCips
  • Başlangıç tarihi
M

MuzluCips

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 14 Aralık sabah 9’da yüz yüze mülakata gittim İstanbul’da.

Buraya kadar bi problem yok İngilizce ve kurul çok güzel geçti bi sıkıntı yoktu hatta beklediğimden hızlı bitti ve İngilizce mülakat 2dk falandı arkadaş gibi günlük sohbet ettik hemen kurula aldılar orda da bi sorun yaşamadım.

Her şey gittikten sonra 4 5 hafta sonra mail gelir dediler, geldi 13 ocakta belgelerimi yükledim ve hala sağlık maili için bekliyorum, forumları okuyorum bakıyorum herkese bir şeyler gelmiş ama hala bekleyenler de var benim gibi ama 14 Aralık mülakatla konu görmedim hiç acaba 14 Aralık aslında yok mu ?!

Bu durumda olan var mı ya da hala bekleyen, bilmiyorum artık sırf yazmak için üye oldum bekle bekle nereye kadar.

Mail atmalı mıyım sizce ?

R

rikof

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhabalar, belgeyi yüklemeniz sırasında iş teklif mektubu geldi mi?

T

Trnftm

HavaPersonel.Com

Buraya kadar bi problem yok İngilizce ve kurul çok güzel geçti bi sıkıntı yoktu hatta beklediğimden hızlı bitti ve İngilizce mülakat 2dk falandı arkadaş gibi günlük sohbet ettik hemen kurula aldılar orda da bi sorun yaşamadım.

Her şey gittikten sonra 4 5 hafta sonra mail gelir dediler, geldi 13 ocakta belgelerimi yükledim ve hala sağlık maili için bekliyorum, forumları okuyorum bakıyorum herkese bir şeyler gelmiş ama hala bekleyenler de var benim gibi ama 14 Aralık mülakatla konu görmedim hiç acaba 14 Aralık aslında yok mu ?!

Bu durumda olan var mı ya da hala bekleyen, bilmiyorum artık sırf yazmak için üye oldum bekle bekle nereye kadar.

T

Trnftm

HavaPersonel.Com
Ben de 18 Aralık 10.30’da girdim mülakata. Belge yüklemek için bana da 15 Ocakta mail geldi. O günden beri bekliyorum

A

ADBYD

Merhabalar bende 6 Aralıkta mülakata girip 12 Ocakta evrak maili gönderdim. Sağlık maili için bekliyorum. 12 Ocak 14 Ocak arası evrak gönderen çok fazla bekleyen var. Daha kötü olan ise 14 Aralıkta evraklarını yükleyip hala sağlık için mail bekleyen kişi sayısı da fazla malesef. Alım sayısı fazla olduğu için İK süreçlerin yavaş ilerlediği konusunda eğitimde olan kişilere bilgilendirme yapmış.

C

cgr1

HavaPersonel.Com
ben de belgelerimi 13ocakta yükleyip sağlık maili bekleyenlerdenim...

S

Semina

Bende aynı şekilde 13 ünde yükledim hala sağlık raporu için mail bekliyorum olumlu olumsuz bir şey desinler artık cidden yoruldum beklemekten

F

fislamoglu

HavaPersonel.Com

Merhaba ingilizce mülakata ne soruldu bilgi verebilir misiniz?

A

alphabravocharlie

cv niz üzerinden yada sevdiğiniz film okuduğunuz kitap vs bir muhabbet olabiliyor, 5-6 dk en fazla sürer sanıyorum

Konuyu okuyanlar;