MuzluCips

Üye
22 Şub 2024
10
2
0
Merhaba arkadaşlar 14 Aralık sabah 9’da yüz yüze mülakata gittim İstanbul’da.

Buraya kadar bi problem yok İngilizce ve kurul çok güzel geçti bi sıkıntı yoktu hatta beklediğimden hızlı bitti ve İngilizce mülakat 2dk falandı arkadaş gibi günlük sohbet ettik hemen kurula aldılar orda da bi sorun yaşamadım.

Her şey gittikten sonra 4 5 hafta sonra mail gelir dediler, geldi 13 ocakta belgelerimi yükledim ve hala sağlık maili için bekliyorum, forumları okuyorum bakıyorum herkese bir şeyler gelmiş ama hala bekleyenler de var benim gibi ama 14 Aralık mülakatla konu görmedim hiç acaba 14 Aralık aslında yok mu ?!

Bu durumda olan var mı ya da hala bekleyen, bilmiyorum artık sırf yazmak için üye oldum bekle bekle nereye kadar.

Mail atmalı mıyım sizce ?

Buraya kadar bi problem yok İngilizce ve kurul çok güzel geçti bi sıkıntı yoktu hatta beklediğimden hızlı bitti ve İngilizce mülakat 2dk falandı arkadaş gibi günlük sohbet ettik hemen kurula aldılar orda da bi sorun yaşamadım.

Her şey gittikten sonra 4 5 hafta sonra mail gelir dediler, geldi 13 ocakta belgelerimi yükledim ve hala sağlık maili için bekliyorum, forumları okuyorum bakıyorum herkese bir şeyler gelmiş ama hala bekleyenler de var benim gibi ama 14 Aralık mülakatla konu görmedim hiç acaba 14 Aralık aslında yok mu ?!

Bu durumda olan var mı ya da hala bekleyen, bilmiyorum artık sırf yazmak için üye oldum bekle bekle nereye kadar.

Ben de 18 Aralık 10.30’da girdim mülakata. Belge yüklemek için bana da 15 Ocakta mail geldi. O günden beri bekliyorum

Merhabalar bende 6 Aralıkta mülakata girip 12 Ocakta evrak maili gönderdim. Sağlık maili için bekliyorum. 12 Ocak 14 Ocak arası evrak gönderen çok fazla bekleyen var. Daha kötü olan ise 14 Aralıkta evraklarını yükleyip hala sağlık için mail bekleyen kişi sayısı da fazla malesef. Alım sayısı fazla olduğu için İK süreçlerin yavaş ilerlediği konusunda eğitimde olan kişilere bilgilendirme yapmış.

Bende aynı şekilde 13 ünde yükledim hala sağlık raporu için mail bekliyorum olumlu olumsuz bir şey desinler artık cidden yoruldum beklemekten

Merhaba ingilizce mülakata ne soruldu bilgi verebilir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.