Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ninjarasa

Üye
6 Ocak 2026
12
3
0
Meslek
Kabin
Merhaba, 08.01.2026 tarihinde girdiğim kurul ardından bugün tarafıma olumsuz dönüş yapıldı. Sgk 2 yıl hizmet sektörü koşulu tamamlayamamam ile ilgili ilk başta olumsuz sonrası yedek çağrılmıştım anladığım kadarı ile. İsteyen arkadaşlar umarım işbaşı yaparlar.

Hocam maile geri dönüş yapmış mıydınız? Ben uzun bir dönüş yapmıştım. Gelen gruptada dönüş yapanlar var idi. Nasip.
Merhaba ben de donus yaptim ve mulakata cagrilmistim. Kurul mulakatina kadar kaldim ama bugun olumsuz geldi sonucum. Bu sgk sureclerinde yasadigim karisikliktan tekrar olumsuz degerlendirilmis olabilir miyim merak ediyorum cunku cok olumlu gecmisti kurul mulakatim. Sizin sonucunuz nedir paylasir misiniz

Merhaba ben de donus yaptim ve mulakata cagrilmistim. Kurul mulakatina kadar kaldim ama bugun olumsuz geldi sonucum. Bu sgk sureclerinde yasadigim karisikliktan tekrar olumsuz degerlendirilmis olabilir miyim merak ediyorum cunku cok olumlu gecmisti kurul mulakatim. Sizin sonucunuz nedir paylasir misiniz
Kurula çıktıysanız sgk ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Kurulda elenmiş olduk.

• Like
Tepkiler: Nurdan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.