AJET 13 Kasım- 15 Kasım Tecrübeli Km

tokito

HavaPersonel.Com
Mülakat için dönüş alıp girecekler var mı? Hali hazırda çalışıyor musunuz? Daha önce girenler var mı nasıl geçti? Neler zordu?

phyliss

HavaPersonel.Com
Mülakat için dönüş alıp girecekler var mı? Hali hazırda çalışıyor musunuz? Daha önce girenler var mı nasıl geçti? Neler zordu?
13 kasım da gireceğim kabin amiri ilanına başvuru yapmıştım, çalışmıyorum şu anda, sizde durum nedir?

OzanBey

HavaPersonel.Com
15'inde gireceğim. 9 yıl önce bırakmak zorunda kalmıştım :)

tokito

HavaPersonel.Com
Ben de şu anda çalışmıyorum. 13 kasımda gireceğim.

phyliss

HavaPersonel.Com
Mülakatlarda sorulan sorular hakkında forumda konular var arkadaşlar oralardan fikir sahibi olduğum kadarıyla tecrübeli kişilere kurul mülakatında acil durum ile ilgili sorular sorulmuş, normal emniyet kuralları ve acil durum kurallarıni tekrar etmenizi önerebilirim.

phyliss

HavaPersonel.Com
Hatta zamanınız olursa güvenlik,Crm, ilkyardım gibi konularıda biraz hatırlamakta fayda olabilir, halihazırda çalışan arkadaşlar şanslı tabi bu konuda bilgileri taze, fakat bizim gibi ara verenler biraz hatırlamamız gerekiyor.

tokito

HavaPersonel.Com
Evet haklısınız tecrübelilere ayrı bir şekilde soru soracaklarını düşünüyorum.

tokito

HavaPersonel.Com
Evet mülakattan çıktım her şey sordular desem yeridir. Herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar :)

OzanBey

HavaPersonel.Com
Kimseden ses cıkmamış :) Nasil geçti arkadaşlar? Umarım herkesin gönlünce olur. Neler sordular? Yangın söndürme sordular mı size de? :) Daha sonra mülakata girecek arkadaşlar için bir kaynak olsun burası.

tokito

HavaPersonel.Com
Evet bana sordular yangın tiplerini genel olarak random bir şekilde acil durum soruyorlar amirlere özel olarak ekip içi ve kokpit iletişimine dair soru soruyorlar. Ya senaryo üretiyorlar ya da zor durum yaşadın mı ekip içinde gibi soru soruyorlar.

phyliss

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende mülakatı bugün tamamladım, arkadaşımızın dediği gibi herşeyi sorabiliyorlar hazırlıklı acil durum ,güvenlik ve Crm ile ilgili sorular sordular banada. Öncelikle kendimizi tanitmamizi istiyorlar, sohbet havasında başlıyor sonundada mesleki sorular soruyorlar, mutlaka acil durum prosedürlerini tekrar edip öyle gidin. İngilizcede de yine önce kendimi tanitmami istedi cv ye bakarak arada sorular sordu, neden Ankara base, sence bir kabin memurunda olması gereken özellikler nelerdir diye sordu. Genel olarak bunlari söyleyebilirim, Hepimiz için hayırlısı olsun sonuçlar en geç 1 ay içinde mail olarak gelecek dedi bizi yönlendiren kişi.

tokito

HavaPersonel.Com
Benim 13 mülakatıydı, 4 buçuk gibi çıktım.

OzanBey

HavaPersonel.Com
Bugün mülakata giren arkadaşlada da geçmiş olsun diyelim :) Hepimiz icin hayırlısı olsun.

OzanBey

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar. Forumdaki başka konularda 1 haftada dönüş alan arkadaşlar vardı. Çarşamba mülakata giren arkadaşlar, sizlere dönüş olursa haber verirseniz çok iyi olur 😊

AirAstana

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar. Forumdaki başka konularda 1 haftada dönüş alan arkadaşlar vardı. Çarşamba mülakata giren arkadaşlar, sizlere dönüş olursa haber verirseniz çok iyi olur 😊
bana 1-1.5 ay içinde dedikleri için sanmıyorum ama umarım hemen dönerler

phyliss

HavaPersonel.Com
Banada 1 ay gibi sürer demişlerdi, umarım daha kısa zamanda belli olur.

Konuyu okuyanlar;