A
Ahmetync
HavaPersonel.Com
Olumlu olumsuz dönüş alan var mı arkadaşlar
ben 6 aralıkta girdim 8.30 da hala geri dönüş gelmedi onun cevabını bekliyorum.Olumlu olumsuz dönüş alan var mı arkadaşlar
bekle bekle sabır taşına döndük be kardeşimben 6 aralıkta girdim 8.30 da hala geri dönüş gelmedi onun cevabını bekliyorum.
bekleme süreci malesef sancılıbekle bekle sabır taşına döndük be kardeşim
sorma ya mailleri yenileye yenileye f5 tuşu bozuldubekleme süreci malesef sancılı
mulakat sonucu gelince bizimle de paylaşır mısınızsorma ya mailleri yenileye yenileye f5 tuşu bozuldu
Bana 12 sinde geldi kardeşim ama buraya yazamadım , şifre yenileme sıkıntı oldumulakat sonucu gelince bizimle de paylaşır mısınız
12 sinde evrak maili olarak geldi, evrakları yükledim, sağlık maili gelmedi dahamulakat sonucu gelince bizimle de paylaşır mısınız
Gelince onu da yazarım12 sinde evrak maili olarak geldi, evrakları yükledim, sağlık maili gelmedi daha
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten . Umarım her şey gönlünüzce olur12 sinde evrak maili olarak geldi, evrakları yükledim, sağlık maili gelmedi daha
olumsuz maili gelmediği sürece olumlu olma ihtimali yüksek kardeşim,o yüzden dert etme o mail gelecek ve olumlu olacak inşallah,belli bir tarih yokÇok sevindim sizin adınıza gerçekten . Umarım her şey gönlünüzce olur
Bu evrak maili değil de olumlu olumsuz diye mail attıkları dönem olumsuz mail alan arkadaşlar olmuştu evetolumsuz geldi diyen yok forumda :/ herkesten evrak talebi oldu sanirim. olumsuz olan bildikleriniz var mi ?
evrak maili aldim ancak mailde olumlu olumsuz bir sonuc yazmiyor. saglik maili atilip, egitim tarihi verilene kadar olumlu sanilmamasi lazim.@duygu25 sen mail aldın mı yoksa bekliyor musun
Evet haklısın ama istihdam etmeyecekleri birisine de evrak gönderin demezler bence, ama dediğin gibi ne zaman ki eğitim tarihi verilir o zaman tamamdır işevrak maili aldim ancak mailde olumlu olumsuz bir sonuc yazmiyor. saglik maili atilip, egitim tarihi verilene kadar olumlu sanilmamasi lazim.
bu arada pegasusta 3 ayni doldurmus, tecrubeli kategorisinden ajete gecen cok kisi varmis. oncelik onlarda muhtemelen. ins bizlerede kontejan kalir…
12 aralıkta girdim benimle giren arkadaşım sağlık dahil herşeyi halletti ben bekliyorum çok yorucu bir süreç acaba unutuldum mu diye düşünüyorumVar mı arkadaşlar bi gelişme, aldınız mı olumlu olumsuz yada sağlık maili
bende 13 aralıkta girdim mülakata.12 ocakta evrak istediler,benle aynı zamanda evrak yükleyenler sağlık mailini çoktan aldı ama bende tık yok,yani endişelenme çok farklı bir şekilde ilerliyor süreç,olumsuz değilse olumlu diye değerlendir biraz daha sabıret sonu güzel olacak inş12 aralıkta girdim benimle giren arkadaşım sağlık dahil herşeyi halletti ben bekliyorum çok yorucu bir süreç acaba unutuldum mu diye düşünüyorum