AJET 13 aralık 8:30 mülakatı sonuç bekleyenler

• Konbuyu başlatan Ahmetync
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
Olumlu olumsuz dönüş alan var mı arkadaşlar

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten . Umarım her şey gönlünüzce olur
olumsuz maili gelmediği sürece olumlu olma ihtimali yüksek kardeşim,o yüzden dert etme o mail gelecek ve olumlu olacak inşallah,belli bir tarih yok

D

duygu25

HavaPersonel.Com
olumsuz geldi diyen yok forumda :/ herkesten evrak talebi oldu sanirim. olumsuz olan bildikleriniz var mi ?

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
olumsuz geldi diyen yok forumda :/ herkesten evrak talebi oldu sanirim. olumsuz olan bildikleriniz var mi ?
Bu evrak maili değil de olumlu olumsuz diye mail attıkları dönem olumsuz mail alan arkadaşlar olmuştu evet

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
@duygu25 sen mail aldın mı yoksa bekliyor musun

D

duygu25

HavaPersonel.Com
@duygu25 sen mail aldın mı yoksa bekliyor musun
evrak maili aldim ancak mailde olumlu olumsuz bir sonuc yazmiyor. saglik maili atilip, egitim tarihi verilene kadar olumlu sanilmamasi lazim.

bu arada pegasusta 3 ayni doldurmus, tecrubeli kategorisinden ajete gecen cok kisi varmis. oncelik onlarda muhtemelen. ins bizlerede kontejan kalir…

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
evrak maili aldim ancak mailde olumlu olumsuz bir sonuc yazmiyor. saglik maili atilip, egitim tarihi verilene kadar olumlu sanilmamasi lazim.

bu arada pegasusta 3 ayni doldurmus, tecrubeli kategorisinden ajete gecen cok kisi varmis. oncelik onlarda muhtemelen. ins bizlerede kontejan kalir…
Evet haklısın ama istihdam etmeyecekleri birisine de evrak gönderin demezler bence, ama dediğin gibi ne zaman ki eğitim tarihi verilir o zaman tamamdır iş

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
Yakın zamanda sağlık maili de alırsak inşallah birşeyler netlik kazanır, hakkımızda hayırlısı olsun

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
Var mı arkadaşlar bi gelişme, aldınız mı olumlu olumsuz yada sağlık maili

M

Mel19

HavaPersonel.Com
Var mı arkadaşlar bi gelişme, aldınız mı olumlu olumsuz yada sağlık maili
12 aralıkta girdim benimle giren arkadaşım sağlık dahil herşeyi halletti ben bekliyorum çok yorucu bir süreç acaba unutuldum mu diye düşünüyorum

A

Ahmetync

HavaPersonel.Com
12 aralıkta girdim benimle giren arkadaşım sağlık dahil herşeyi halletti ben bekliyorum çok yorucu bir süreç acaba unutuldum mu diye düşünüyorum
bende 13 aralıkta girdim mülakata.12 ocakta evrak istediler,benle aynı zamanda evrak yükleyenler sağlık mailini çoktan aldı ama bende tık yok,yani endişelenme çok farklı bir şekilde ilerliyor süreç,olumsuz değilse olumlu diye değerlendir biraz daha sabıret sonu güzel olacak inş

Konuyu okuyanlar;