Evet ben 12 ağustosta girdim hiç geri dönüş alan oldu mu acaba? Merakla bekliyorum cevaplarınızıGeri dönüş yapılanlar ya da almayanlar başlık altında paylaşabilir.
Merhaba, sizce Ingilizce seviyeniz nedir ? Akıco şekilde konuştunuz mu ayrıca12 Ağustos’ta girdim dönüş almadım henüz
Sahra sanada mı hala dönmedilerMerhaba, sizce Ingilizce seviyeniz nedir ? Akıco şekilde konuştunuz mu ayrıca
Evet b2Merhaba, sizce Ingilizce seviyeniz nedir ? Akıco şekilde konuştunuz mu ayrıca
Arkadaşlar bu forum altında sizlere de dönmüş olayım 12 ağustosta girdiğim mülakatın olumlu mailini bu sabah itibaeiyle almış bulunmaktayım herkese bol şans12 ağustosta girdim fakat hala dönüş alamadım, C1 ingilizce seviyesine sahibim oldukça akıcı bir şekilde soruları cevapladım.
sabah 11 civarı aynı şekilde olumlu dönüşü ben de aldım tebrik ederimArkadaşlar bu forum altında sizlere de dönmüş olayım 12 ağustosta girdiğim mülakatın olumlu mailini bu sabah itibaeiyle almış bulunmaktayım herkese bol şans
Aynı şekilde bende olumlu dönüş aldım iyi şanslarArkadaşlar bu forum altında sizlere de dönmüş olayım 12 ağustosta girdiğim mülakatın olumlu mailini bu sabah itibaeiyle almış bulunmaktayım herkese bol şans
16sında girip geri dönüş alan var mı
nasıl geçmişti mülakatınızBen de 16 sında girmiştim fakat henüz dönüş olmadı. Olan var mı acaba ?
İns yarın geri dönüşler devam eder ya herkese gitmiş şu ana kadarBen de 16 sında girmiştim fakat henüz dönüş olmadı. Olan var mı acaba ?
İngilizce seviyem B2 düzeyde tabii heyecanlandım fazlasıyla ama yine de iyi geçtiğini düşünüyorum kendi fikrimcenasıl geçmişti mülakatınız
Umarım, bizim grupta girenlere dönüş olduğunu görünce ben de endişelendim fakat 16 sında girip dönüş alan biri yazmadı henüz, yarın gelir inşallah bize de …İns yarın geri dönüşler devam eder ya herkese gitmiş şu ana kadar
İnşallah sizlere de olumlu dönüş olur hakkımızda hayırlısı olsunUmarım, bizim grupta girenlere dönüş olduğunu görünce ben de endişelendim fakat 16 sında girip dönüş alan biri yazmadı henüz, yarın gelir inşallah bize de …