THY 10 Ağustostan Beri Kurul Mülakat Daveti Alamadık

• Konbuyu başlatan SueSue
  • Başlangıç tarihi
S

SueSue

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 10 agustosta belge yükledim halen kurula davet maili alamadım benim gibi çok kişi var nereye mail atabiliriz bilen birileri varsa lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Y

yesko

Bende 2 ekimde belge yükledim, hala geri dönüş yok nereye mail atılması gerekiyorsa ben de mail atmak istiyorum.

N

Nazl

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,
Bende 5 agustostan beri mulakat icin bekleyenlerden biriyim.2 ay once mail attigimda mulakat icin planlama onumuzdeki gunlerde yapilacak diye cevap verilmisti.Bugun thy duyurular bolumunde şöyle birsey paylasmislar.

2024 Kabin Memuru İlanımızın değerlendirme süreçleri devam etmekte olup planlamalar, başvuru sırası ve belge kontrolü sonuçlarına göre yapılmaktadır. Sizlere daha önce de bilgisini paylaştığımız şekilde, süreçlerimizin 2025 Bahar aylarında tamamlanması öngörülmektedir. Henüz mülakat aşamalarına davet edilmeyen adaylarımız için; belge kontrolleri sonuçları doğrultusunda planlamaları yapılarak e-posta yoluyla davetleri gerçekleştirilecektir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Sonuc olarak beklemekten baska sansim yok.

L

livxxx

adli sicil kaydının özellikle güncel olması gerekiyor ben geçen hafta silip yenisini yükledim bu hafta mail geldi alakası var mı bilmiyorum ama deneyebilirsiniz

Konuyu okuyanlar;