TGS 1 Nisan'da Evrak Teslim Edip Eğitim Için Aranmayan Var Mı?

• Konbuyu başlatan Cassian.Andor
  • Başlangıç tarihi
Cassian.Andor

Cassian.Andor

HavaPersonel.Com
Var mıdır aranmayan çoğu kişi forumdan görebildiğim kadarıyla aranmış 3 Nisan'da ki eğitim grubu için

@admin hocam eğitim için aranmayanları bir sonraki sınıfa mı böldüler yoksa bir şekilde olumsuz mu oldu bütün evrakları teslim etmiştim

Çünkü yarın eğitim var sınıf açmışlar olumsuz olarak mı düşünmeliyim acaba

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Var mıdır aranmayan çoğu kişi forumdan görebildiğim kadarıyla aranmış 3 Nisan'da ki eğitim grubu için

@admin hocam eğitim için aranmayanları bir sonraki sınıfa mı böldüler yoksa bir şekilde olumsuz mu oldu bütün evrakları teslim etmiştim

Skolyozmu var sizde

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Sn. EMRAH BİNGÖL Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234
@admin banada dönüş gelmedi yardımcı olurmusun

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Sn. EMRAH BİNGÖL Tarafınızdan istenen İşe giriş belgelerinin sağlık evrakları ile birlikte 01.04.2024 tarihinde aşağıda belirtilen adrese İnsan Kaynakları Birimine teslim etmeniz durumunda 03.04.2024 tarihinde işe girişiniz yapılacaktır. Belgelerinizin Karo Barkotlu olmasına dikkat etmenizi, İşe giriş dosyasınız' da 1 Adet kimlik fotokopisi, 1Adet İkametgah ile resimlerin ilk sayfada ayrıca beyan etmenizi rica ederiz.
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234 @Havacılıktutkusu

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
Adres. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Blokları A1 Blok Kat 1 Yeşilköy İstanbul B234 @Havacılıktutkusu
Siz ne zaman mülakata girdiniz

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
25.03.2024 tarihinde girdim sonrasında msj geldi hastane için evrakları topladım işe giriş belgelerini topladım 01.04.2024 teslim ettim
03.04.2024 tarihinde ise girisiniz yapılacaktır dediler ama henüz bı haber yok sizde neden

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Arıyorum hiç bir şekilde telefonlara cevap verilmiyor forum doldurup yolladım onlara dönüş olmadı
İşçi mahkemesi görünüyor e devlet ama sicil ter temiz eski calisdigim yere tazminat dava açtım ondan olabilir mi

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com
25.03.2024 tarihinde girdim sonrasında msj geldi hastane için evrakları topladım işe giriş belgelerini topladım 01.04.2024 teslim ettim
03.04.2024 tarihinde ise girisiniz yapılacaktır dediler ama henüz bı haber yok sizde neden
25 inde mülakatamı girdin istanbulmu ben 19 unda girdim bu nasıl iş anlamıyorum

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Evet onaylandı herşey fakat bugün işe giriş olacakti haber gelmedi
Sen girebildi mi

H

Havacılıktutkusu

HavaPersonel.Com

Arandınızmı

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Axmiyorlar şuan evrakları teslim ettiğim yere gidiyorum

E

emrah19266

HavaPersonel.Com
Gittim görüştüm beni ayın 15 eğitime yazmışlar msj veya aricaklar dedi

Konuyu okuyanlar;