Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galiba 30 temmuzda başvurdum, 2 Eylül ingilizce sınavı, 17 Eylül video mülakat, 1 Ekim belge yükleme, 31 Kasımda da davet maili geldi. Ek belge yüklemedim ben. Bence sırayla size de gelecektir.
Eksik oldu, bana da gelmedi ben 17 Eylül'de video mülakata girdim ve 25 Eylül'de olumlu sonuç aldım, 1 Ekim'e kadar belgeleri yükle dediler, yükledim. Sonrasında ne olumlu ne olumsuz herhangi bir mail almadım
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.