Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam, 1 ekime kadar belge yüklemem gerekiyordu yükledim. başvurumda 24 haziran tarihli. Daha hiç mail gelmedi ama temmuzda başvuranlar bazı arkadaşlara davet maili gitmiş. Neye göre oluyor bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Arkadaşlar selam, 1 ekime kadar belge yüklemem gerekiyordu yükledim. başvurumda 24 haziran tarihli. Daha hiç mail gelmedi ama temmuzda başvuranlar bazı arkadaşlara davet maili gitmiş. Neye göre oluyor bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim
Ben de 6 kasımda mülakata girdim 1 ekimde belgeleri yüklemiştim, ağustosta başvuru yaptım ama boy kiloda kaldım 5 kilo almam gerektiği söylendi 18 kasıma ek süre verdiler.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.