Hayırlı olsun, ayın 1inde girmiştiniz mülakata değil miBana bugün olumlu maili geldi.
Teşekkürler, evet.Hayırlı olsun, ayın 1inde girmiştiniz mülakata değil mi
ne zaman girmiştiniz sınavaBen de şeyi sormak isterim video mülakatıyla ilgili olumlu mail geldikten kaç gün sonra mülakata çağrıldınız acaba?
29 Temmuzda girdim bugün olumlu mail aldım.n
ne zaman girmiştiniz sınava
merhaba acaba neler soruldu kuruldaHayırlı olsun, ayın 1inde girmiştiniz mülakata değil mi
Nasil cevaplamistiniz sorulati yani heyecan yapmismiydinizBana bugün olumlu maili geldi.
Kurula geçen sene katildim. Kendinizi anlatın. Karşınıza çıkan bir problemi nasıl cozdunuz gibi sorularGeçen yıl da katılmış kişiler var mı
Davet gelmedi mi size vireup dan sonraKurula geçen sene katildim. Kendinizi anlatın. Karşınıza çıkan bir problemi nasıl cozdunuz gibi sorular
Hayır gelmedi, bu akşam bilgilendirme maili gelmiş.21'da atmışlar. Sürecin devam ettiğine dair.Davet gelmedi mi size vireup dan sonra
Mailin içeriği nasıl acaba? Sağlık raporu için kaç gün süre verdiler?Bana bugün olumlu maili geldi.
nasil gecti neler soruldu acaba bilgilendirir misiniz29 temmuzda katıldım kurul sonucu beklemeye devam ediyorum hala
Nasıldı biraz anlatırmısınız29 temmuzda katıldım kurul sonucu beklemeye devam ediyorum hala
Uçak bakım teknisyeni ilanı için mi olumlu mail dönüşü aldınız29 Temmuzda girdim bugün olumlu mail aldım.
Kusura bakmayın ben Video mülakat olarak algıladım. Yüz yüze mülakata henüz gitmedim.Mailin içeriği nasıl acaba? Sağlık raporu için kaç gün süre verdiler?