Rampcı

Üye
4 Mar 2024
1
0
0
Merhaba, TGS İstanbul ve Sabiha Gökçen için yeniden ramp işçisi ilanı açmış ancak Ocak 2024’teki başvuruma hala bir dönüş almadım, dolayısıyla yeni açılan ilana başvuramıyorum ve "değerlendirme sürecinde bir işleminiz vardır" hatası alıyorum. Ancak o tarihte işe başvuru yapanlar işe başladılar. Şimdi yeni başvurular geldiğinde bizim başvurularımızın değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?

Merhaba, TGS İstanbul ve Sabiha Gökçen için yeniden ramp işçisi ilanı açmış ancak Ocak 2024’teki başvuruma hala bir dönüş almadım, dolayısıyla yeni açılan ilana başvuramıyorum ve "değerlendirme sürecinde bir işleminiz vardır" hatası alıyorum. Ancak o tarihte işe başvuru yapanlar işe başladılar. Şimdi yeni başvurular geldiğinde bizim başvurularımızın değerlendirilip değerlendirilmeyeceğini bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı?
@admin cevap bekliyoruz inşallah ben yeni duydum ilan açıldığını

Arkadaşlar bunu zaman gösterecek şu an bir şey diyemeyiz.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.